Potter-kaunotar yllätti – opiskeli joogaohjaajaksi

Harry Potter -elokuvista tuttu Emma Watson haluaa tulevaisuudessa keskittyä muuhunkin kuin näyttelemiseen. Naisella on jo vaihtoehtoinen ammattikin.

Brittitähti Emma Watson tuli tunnetuksi Harry Potter -elokuvien Hermione Grangerina, mutta supersuositun leffasaagan tultua päätökseensä nainen on keskittynyt viime vuosina muuhunkin kuin näyttelemiseen. Watson on ahkeroinut opintojensa kimpussa Yhdysvalloissa Brownin yliopistossa, mutta sen lisäksi tähti on ehtinyt opiskella aivan toisenkin ammatin.

Yliopistossa Watson on keskittänyt opintonsa brittikirjallisuuden pariin, mutta Wonderland Magazinen tuoreessa haastattelussa nainen yllättää kertomalla olevansa myös pätevä jooga-ohjaaja.

– Valmistuttani ehdin paneutua paljon paremmin muihin intohimoihini – haluan selvittää, mitä ne ovat. On ihanaa innostua jostain täysin elokuvateollisuuteen liittymättömästä. Tahdon löytää jotain, jossa saan käyttää aivojani eri tavalla. Tutustun mielelläni ihmisiin, jotka eivät kuulu siihen maailmaan.

Naisen muihin kiinnostuksenkohteisiin lukeutuu muun muassa taide, vaikkei tähti aio hylätä myöskään näyttelemistä.

– Rakastan maalaamista, joten ehkä opiskelen sitä lisää – tai sitten jotain aivan muuta.

– Tunnen että minulla on vielä valtavasti saavutettavaa näyttelijänä. Haluaisin kokeilla teatteria ja rakastan myös laulamista.

(MTV VIIHDE)

Lue myös:

    Uusimmat