Mainos

Possu pääsi töihin lentokentälle – auttaa stressaantuneita matkailijoita rauhoittumaan

Possu Bacon Bits elää vuoden kiireisintä aikaa. Sen tehtävänä on saada mahdollisimman moni lomalainen unohtamaan kiireensä. 

Joskus loma voi olla kaikkea muuta kuin rentouttava kokemus. Kiire ja täydet liikennevälineet voivat saada rauhallisimmankin kaverin hermot kiristymään. New Yorkissa sijaitseva Albanyn kansainvälinen lentokenttä on nyt keksinyt hermoilevien matkailijoiden rauhoittelemiseen hyvän keinon, tai tarkemmin sanottuna hyvän eläimen.

Lentokentälle on nimittäin palkattu possu nimeltä Bacon Bits, jonka työtehtävänä on yksinkertainen. Sen tarkoituksena on saada ihmiset hymyilemään. 

Possu saa nopeasti ihmiset pauloihinsa

Bacon Bits on ilmeisesti onnistunut tehtävässään erinomaisesti, sillä sen omistaja Terry Hutchinsons kuvailee possun toimintaa ihmeelliseksi. Jo pelkkä possun läsnäolo saa ihmiset lumoihinsa ja unohtamaan stressaavan tilanteen.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

– Me vain kävelemme ympäriinsä, emmekä yleensä pääse kovinkaan pitkälle, sillä jo kymmenen askeleen jälkeen ympärillämme on 25 ihmisen joukko, joka ihmettelee talutushihnassa kulkevaa possua, Hutchinsons kertoo.

Possu on selvästi hyvä työssään, sillä lentokentän lisäksi Bacon Bits ilahduttaa ihmisiä myös vanhainkodeissa. Possu on paraikaa kiertueella, jonka tarkoituksena on vierailla peräti 65 hoitokodissa. 

Jos possu ei saanut sinua hyvälle tuulelle, tämä vompatin poikanen saa viimeistään suusi hymyyn. 

1:03

Lähde: TheDodo

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.