Mainos

Posketonta draamaa The Real Housewives of Beverly Hillsin uudella kaudella – ex-Bond-tyttö Denise Richardsia syytetään syrjähypystä

Draama on uudella tuotantokaudella käsinkosketeltavaa, kun aiemmilta Real Housewives -kausilta tuttu henkilö paljastaa olleensa suhteessa Denise Richardsin kanssa.

Jo kymmenen vuoden ajan kurkistusikkunana Los Angelesin hienostoalueen luksuksessa kylpevien kotirouvien elämään toimiva The Real Housewives of Beverly Hills jatkuu nyt jenkkitahtiin C Moressa. Draamaa ei uusimmalta kaudelta tosiaankaan puutu, sillä Bond-tyttönäkin tunnetuksi tullutta Denise Richardsia syytetään uskottomuudesta. Eikä siinä kaikki – hänen syytetään pettäneen aviomiestään Aaron Phypersiä  ex-kotirouvakollegan Brandi Glanvillen kanssa. Glanville esiintyi sarjassa vakiokasvona kausilla 3-5 ja sittemmin vierailevana tähtenä.

Näyttelijäkaunotar Denise Richards muistetaan muun muassa 1990-luvun klassikkoihin lukeutuvasta Villit kuviot -elokuvasta sekä Bond-tytön roolistaan 007-seikkailussa Kun maailma ei riitä. The Real Housewives of Beverly Hillsissä Richards on ollut mukana 9. kaudesta alkaen, jolloin hän yllätti katsojat menemällä naimisiin Phypersin  kanssa vain muutaman päivän suunnittelun jälkeen.

Richards kiistää syytteet jyrkästi

Richardsin ja Glanvillen välille roihahtanut riita on yksi uuden Real Housewives -kauden mehukkaimmista juonikuvioista. Eripura sai alkunsa, kun Glanville kertoi hänellä ja Richardsilla olleen kuukausia kestänyt romanttinen suhde alkuvuodesta 2019, vaikka Richards oli jo tuolloin naimisissa Aaron Phypersinkanssa. Hän myös väitti Richardsilla ja Phypersillä olevan avoin suhde. Richards on julkisesti kiistänyt molemmat syytteistä.

”Se on valtava syytös! Älä yritä tuhota perhettäni”, hän kyynelehtii sarjan uuden kauden trailerilla.

Beverly Hillsin muut kotirouvat, eli Kyle Richards, Erika Girardi, Lisa Rinna, Dorit Kemsley, Teddi Mellencamp ja uusi tulokas Garcelle Beauvais  eivät päästä Richardsia helpolla, vaan hän joutuu yllättäen kameroiden edessä syytösten ristituleen. Oli syytökset totta tai ei, tämä suhdesoppa on liian herkullinen missattavaksi.

The Real Housewives of Beverly Hillsin uusi 10. kausi nyt jenkkitahtiin C Moressa, uusi jakso torstaisin. C Moresta löytyy uuden kauden lisäksi myös kaudet 5-9, sekä useiden muiden kaupunkien Real Housewives -sarjoja.

Lue myös:

    Uusimmat