Portion Boysin UMK-kappale jakoi somekansan kahteen leiriin: "Rehellistä junttimenoa ja avointa ääntenkalastelua"

16:00
UMK-ehdokkaat julkaistu – toimittajat ruotivat euroviisuehdokkaat

Portion Boysin UMK-kappale julkaistiin perjantaina 20. tammikuuta.

Tämän vuoden Uuden Musiikin Kilpailun seitsemäntenä ja viimeisenä kappaleena julkaistiin Portion Boys -yhtyeen viisu Samaa taivasta katsotaan.

Yhteenkuuluvuutta peräänkuuluttava kappale on otettu sosiaalisessa mediassa vastaan kahtiajakautunein tunnelmin. Osalle kuuntelijoista kappale ei iskenyt.

– Huh, olipa helpottavaa, että kliseitä tulvillaan. Ei jatkoon, yksi kuuntelija kirjoittaa Twitterissä.

– Portion Boysin biisi ois ollut parempi jos ei ois ymmärtänyt sanoja, toinen kommentoi viestipalvelu Jodelissa.

– Tämä Portion Boysin biisi ei ole edes osallistumispalkinnon arvoinen. Muut ehdokkaat sentään yrittivät, kolmas kirjoittaa Twitterissä.

Osa kuuntelijoista puolestaan vakuuttui yhtyeen kappaleesta.

– Tää Portion Boysin biisihän on hyvä! Kisaa mun omalla suosikkilistalla ykköspaikasta Käärijän kanssa, toinen kirjoittaa Jodelissa.

– Olipa ihanan positiivinen ja tanssittava biisi Portion Boysilla. Ei tullut sellaista Nyt hampaat irvessä drinkkiä naamaan -fiilistä tai täysin unettavaa oloa, kolmas jatkaa Jodelissa.

– No nyt nappasi! Rehellistä junttimenoa ja avointa ääntenkalastelua. Tykkään! Portion Boys Viisuihin! kolmas linjaa Twitterissä.

UMK-finaali käydään Turun Logomossa 25. helmikuuta. Vuoden 2023 Euroviisujen finaali puolestaan järjestetään lauantaina 13. toukokuuta Ison-Britannian Liverpoolissa. 

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja