Mainos

Pornotähti Stormy Daniels 60 Minutes -ohjelmassa: Minua vaadittiin väkivallan uhalla vaikenemaan suhteesta Trumpiin

1:19

Stormy Daniels -nimellä tunnettu aikuisviihdetähti Stephanie Clifford kertoo, että häntä uhkailtiin väkivallalla vuonna 2011, kun hän oli aikeissa paljastaa salasuhteensa Yhdysvaltain nykyiseen presidenttiin Donald Trumpiin.

Clifford kertoo CBS:n 60 Minutes -ohjelmassa, että hän oli parkkipaikalla imeväisikäisen tyttärensä kanssa, kun paikalle tullut mies käski häntä jättämään Trumpin rauhaan. Sen jälkeen mies katsoi Cliffordin tytärtä ja sanoi, että olisi harmi, jos noin kauniin tytön äidille tapahtuisi jotain.

Daniels kertoo ohjelmassa harrastaneensa Trumpin kanssa kerran suojaamatonta seksiä vuonna 2006.

Daniels haastoi presidentin oikeuteen 6. maaliskuuta. Hän väittää, ettei Trump koskaan allekirjoittanut sopimusta, jonka mukaan Danielsin olisi vaiettava heidän välisestä suhteestaan. Donald Trump on kiistänyt väitteet suhteesta.

Valkoinen Talo on myös kiistänyt Danielsin väitteet. Ihmetystä on silti herättänyt, että Trumpin asianajaja Michael Cohen kertoi maksaneensa omasta taskustaan 130 000 dollaria Danielsille, jotta hän ei paljastaisi tietojaan Trumpin vaalikampanjan aikana vuonna 2016.

Danielsilta kysyttiin haastattelussa, miksi hän aiemmin allekirjoitti kerta toisensa jälkeen lausuntoja, joissa hän kiisti suhteen Trumpiin.

– Koin oloni uhatuksi ja kiusatuksi. En tiennyt mitä tehdä. Joten allekirjoitin, Daniels vastasi.

Daniels kertoo ymmärtävänsä, että tämä nakertaa hänen uskottavuuttaan.

– Minulla ei ole mitään syytä valehdella. Tämä altistaa minut mahdollisille vaaroille sekä ehdottomasti lokaa minut.

Myös entinen Playboy-malli Karen McDougal kertoi viime viikolla, että hänellä ja Trumpilla oli 10 kuukautta kestänyt suhde vuonna 2006. Trump oli vuotta aiemmin vienyt vihille nykyisen Melania-vaimonsa.

Video: Tällainen oli aikuisviihdetähti Stormy Danielsin valheenpaljastustesti

2:58

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.