Popdiiva Madonna juhli 62-vuotissyntymäpäiviään Ahlamalik Williamsin, 26, kanssa Jamaicalla – poseeraa huumesätkä suussaan

0:45
Tältä näytti Madonnan esiintyminen Euroviisuissa.

Madonna julkaisi hämmentävän kuvan sosiaalisessa mediassa. 

Ikonen laulaja Madonna täytti viime sunnuntaina (16.8.) 62 vuotta. Popdiiva juhlisti merkkipäiviään läheistensä seurassa Jamaicalla. Mukana oli myös hänen poikaystävänsä Ahlamalik Williams, 26. Williams on toiminut Madonnan taustatanssijana vuoden 2015 Rebel Heart -kiertueelta asti. 

Popdiiva julkaisi syntymäpäivien vietosta hyvin hämmentäviä kuvia Instagram-tilillään. Ensimmäisessä kuvassa hän pitää kädessään lautasta, jonka sisältö näyttää erehdyttävsti huumausaineille. Huulessaan Madonnalla on sätkä, joka puolestaan muistuttaa marisätkää. 

– Tervetuloa Jamaicalle, Madonna kirjoittaa. 

Tähden päivitys on kerännyt paljon onnitteluja. Osa seuraajista on puolestaan huolissaan Madonnan päivityksestä. 

– Madonna! Huumeet, ei hyvä. Ei ei ei Madonna. Sydämeni itkee, seuraaja kirjoittaa.

Näyttelijä Debi Mazar on kommentoinut myös kuvaan. 

– Näytät niin onnelliselta ja kauniilta. En muista koskaan sitä hetkeä, oliko joskus vuonna 1982. Poltimme jointtia ja kävelimme pitkin New Yorkin katuja ja meillä oli todella hyvät naurut. 

Madonna julkaisi Instagramissaan useita kuvia syntymäpäiviensä vietosta. 

Madonna sairasti keväällä koronaviruksen. Pariisissa helmikuussa esiintynyt Madonna sairastui ensimmäisen konsertin jälkeen kovaan flunssaan muiden esiintyjien kanssa. Myöhemmin keväällä selvisi, että Madonna on sairastanut koronaviruksen, hänen käytyään vasta-ainetesteissä. 

– Me kaikki luulimme, että meillä oli paha flunssa. Kiitos Jumalan olemme nyt terveitä ja voimme hyvin. Toivottavasti tämä selventää asioita. Tieto on voimaa, tähti kirjoitti Instagramissa.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja