Poliisit rikkoivat ikkunan pelastaakseen vauvan autosta – operaatio päättyi nolosti

Brittipoliisien poskia punoitti heidän murtauduttuaan lukittuun autoon pelastaakseen vauvan. Operaation jälkeen poliisit joutuivat nimittäin toteamaan, että he olivat pelastaneet nuken.

Janaih Rattray, 10, oli jättänyt Ryan-nimisen nukkensa Delesia-siskonsa autoon, joka oli pysäköity sairaalan parkkipaikalle.

Hylätystä vauvasta huolestuneet ohikulkijat soittivat paikalle kuitenkin poliisit. Paikalle saapuneet sairaanhoitajatkin olivat sitä mieltä, että autossa oli oikea vauva. Rattrayn siskosten sairaalavierailun aikana kaksi poliisia ryhtyikin toimeen. 

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Rattrayt hämmästyivät, kun heidän saapuessaan takaisin autolle, oli yksi sen ikkunoista rikottu. Lisäksi autossa oli viesti, jossa heitä pyydettiin soittamaan poliisille.

– Kun soitin heille, he kertoivat, että he olivat luulleet etupenkillä olevan nuken olevan vauva. Joku oli soittanut heille ja sanonut, että autossa on vauva, Delesia kertoi Mirrorille.

Delesia oli sairaalassa vierailemassa Carole-äitinsä luona siskonsa kanssa.

West Midlandin poliisilaitos lupautui maksamaan ikkunan korjaamisesta aiheutuvat kulut. Poliisista ollaan myös pyydetty anteeksi, mutta poliisien toimintaa ei silti ole paheksuttu.

– Kaksi virkamiestä teki oikein, kun he aidosti luulivat kyseessä olevan vauvan, yksin ja vakavasti sairaana, lukitussa autossa sairaalan parkkipaikalla, sanoi poliisipäällikkö Phil Dolby.

– Erittäin aidonnäköinen nukke oli kääritty vauvojen vilttiin, ja vain sen päälaki näkyi. Pään väritys oli epänormaali, mikä lisäsi kokeneiden poliisimiesten huolta.

Poliisit yrittivät Dolbyn mukaan tavoitella auton omistajia, mutta luullessaan olleen oikean hädän, he joutuivat rikkomaan ikkunan. Dolby toivoo, että auton omistaja ymmärtää, että jos kyseessä olisi oikeasti ollut hädässä oleva vauva, eivätkä poliisit olisikaan reagoineet, heidän toimiaan tarkasteltaisiin aivan eri valossa.

Lähde: Mirror

Lue myös:

    Uusimmat