Poliisin suuroperaatio Helsingissä: Mies ampui toista ajoneuvoa kohti liikennevaloissa – ”Henkilöiden erimielisyydet olivat kärjistyneet näin pitkälle”

3:31
Helsingin Viikissä oli eilen käynnissä iso poliisioperaatio – henkilöä etsitty monien partioiden voimin

Mies ampui toista henkilöä kohti lauantaina liikennevaloissa Helsingissä. Päivystävä rikoskomisario Jari Nikonen kertoo MTV Uutisille, että välikohtaus johtui kahden miehen kärjistyneistä erimielisyyksistä. Epäilty on edelleen karkuteillä.

Mies ampui useita laukauksia viereistä ajoneuvoa kohti Helsingissä Koskelantien ja Hämeentien risteyksessä, kun autot olivat liikennevaloissa rinnakkain puoli seitsemän aikaan,.

– Henkilöt olivat tunnistaneet toisensa, henkilö oli noussut ajoneuvosta ja ampunut useita laukauksia tätä toista henkilöä kohti, päivystävä rikoskomisario Jari Nikonen kertoo.

Laukaukset osuivat ajoneuvon oveen eikä kukaan loukkaantunut tapauksessa.

"Myös aiempia erimielisyyksiä, ei viitteitä jengiväkivallasta"

Nikosen mukaan tapauksessa ei ole viitteitä esimerkiksi jengiväkivallasta, vaan kyse on kärjistyneistä erimielisyyksistä.

– Tämänhetkisen käsityksen mukaan tämä johtuu henkilöiden erimielisyyksistä, jotka ovat kärjistyneet näin pitkälle, Nikonen sanoo.

– Sekä uhri että tekijä ovat poliisille entuudestaan tuttuja. Se tiedetään taustastaan, että heillä on ollut myös aiempia erimielisyyksiä, joita myös poliisissa on tutkittu.

Ampumisesta epäilty on vieläkin karkuteillä. Poliisi toivoo, että henkilö ilmoittautuisi itse poliisille. Poliisin käsityksen mukaan pakeneva ei ole vaarallinen muille.

Poliisi tutkii tapausta murhan yrityksenä.

Lisää aiheesta

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Olemme päivittäneet MTV Oy:n tietosuojakäytännön. Päivityksen yhteydessä Mediahub Oy:n tietosuojakäytäntö on yhdistetty osaksi MTV:n tietosuojakäytäntöjä. Lue lisätietoja tästä.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja