Poliisin ampuma moottorisahamies on yhä sairaalassa – päihtynyttä miestä yritettiin pysäyttää poliisikoiran avulla ennen ampumista

Poliisi ampui eilen illalla kontiolahtelaista miestä, kun tämä lähestyi poliisipartiota moottorisahan kanssa Tohmajärvellä. Rikoksesta epäilty, ylävartaloon ammuttu mies on edelleen sairaalassa.

Poliisi on suorittanut tapahtumapaikalla tänään teknistä tutkintaa ja aloittanut kuulustelemaan tapahtumapaikalla olleita henkilöitä, tiedotteessa kerrotaan. 

Poliisi oli ennen ampuma-aseen käyttämistä yrittänyt käskyttää miestä luopumaan käynnissä olevasta moottorisahasta, joka kädessään henkilö oli lähestynyt poliisipartiota. Poliisin mukaan miestä oli yritetty pysäyttää myös ensin poliisikoiran avulla, mutta mies oli tästä huolimatta jatkanut lähestymistään.

Poliisi ampui tämän jälkeen miestä ylävartaloon.

Ammutulla miehellä ei hengenvaaraa

Ylävartaloon ammuttu 42-vuotias mies on yhä hoidettavana Pohjois-Karjalan keskussairaalassa. Poliisin tietojen mukaan hänet on leikattu, eikä hänellä ole välitöntä hengenvaaraa.

Miehellä ei ole rikollista menneisyyttä väkivaltarikoksista. Tapahtuman aikaan henkilö oli päihtynyt.

Henkilöiden kuulustelu ja tekninen tutkinta on edelleen kesken. Tapahtumaa tutkitaan edelleen pahoinpitelynä ja murhan yrityksenä.

Lue myös:

    Uusimmat