Perheväkivalta kärjistyi mökillä: Mies löi puolisoaan nyrkillä ja lähti pihalle – poliisi ampui moottorisaha kourassaan lähestynyttä miestä ylävartaloon

42-vuotiasta kontiolahtelaista miestä epäillään pahoinpitelystä ja murhan yrityksestä Tohmajärvellä sattuneen välikohtauksen vuoksi. Poliisi joutui ampumaan miestä, koska epäilty lähestyi poliisia käynnissä oleva moottorisaha kädessään.

Poliisi kertoo tiedotteessaan, että se sai perjantaina noin yhdeksältä illalla ilmoituksen pahoinpitelystä, joka oli tapahtunut Tohmajärvellä sijaitsevalla vapaa-ajan asunnolla.

Poliisin mukaan 42-vuotias kontiolahtelainen mies oli pahoinpidellyt puolisonsa lyömällä häntä nyrkillä. Tapahtuma-aikaan asunnolla oli myös kolme miehen poikaa.

Lähestyi poliisia moottorisaha käsissään

Poliisipartio tavoitti miehen tapahtuman jälkeen asunnon pihalta miehen moottorisaha kädessä.

Poliisin mukaan mies ei totellut käskyjä, vaan käveli kohti poliisia käynnissä oleva moottorisaha kädessään. Tässä tilanteessa poliisi ampui miestä ylävartaloon.

Mies toimitettiin heti tapahtuman jälkeen sairaalaan, mutta hänen terveydentilastaan ei tällä hetkellä ole tietoa. 

Tapausta tutkitaan pahoinpitelynä sekä poliisiin kohdistuneen moottorisahavälikohtauksen osalta murhan yrityksenä. Lisäksi poliisin aseenkäytöstä on tehty ilmoitus päivystävälle syyttäjä-tutkinnanjohtajalle. 

Lue myös:

    Uusimmat