Mainos

Poliisilta terveiset kamerajäynän tekijöille: Kyllä meillä huumoria vielä riittää!

Kehä I:llä Espoon Otaniemessä on tänään hämmentänyt poliisiksi puettu nopeusvalvontakamera. Länsi-Uudenmaan poliisilta epäillään, että ”vuoden poliisin” takana ovat Otaniemen Aalto-yliopiston teknillisten aineiden opiskelijat eli tutummin teekkarit.

Länsi-Uudenmaan poliisilaitos ei ollut kuullut asiasta ennen MTV Uutisten yhteydenottoa asiasta. Asiasta harkittiin jopa esitutkinnan käynnistämistä.

– Kokeneemmat rikostutkijamme olivat sitä mieltä, että tässä ovat kyllä teekkarit asialla, ylikonstaapeli Nina Pelkonen kertoo MTV Uutisille.

– Kyllä meillä Länsi-Uudenmaan poliisissa vielä sen verran huumoria riittää, että emme aloita tästä tutkintaa. Mikäli tekijät ilmoittautuvat, lupaamme kohdella heitä lempeästi, hän lupaa.

Peltipoliisia on ehditty ihmettelemään myös Teekkarikylän Facebook-sivullöa, mutta kukaan ei ole toistaiseksi tunnustanut olevansa teon takana.

"Tervetuloa meille töihin!"

Pelkosella on myös muita terveisiä teekkareille.

– Jos poliisien määrä huolettaa, niin kannustamme hakemaan ehdottomasti Poliisiammattikorkeakouluun. Diplomi-insinöörin tutkinto olisi erinomainen pohja poliisille, esimerkiksi kyberturvallisuusasioita ajatellen.

Pelkonen myös vinkkaa, että Länsi-Uudenmaan poliisi tulisi erittäin mielellään pitämään yliopistolle poliisin rekrytilaisuutta.

Otaniemen teekkareilla on jo vuosia vapun alla toiminut perinteinen Jäynäkisa, joka saattaa olla tämänkin peltipoliisin koristelun taustalla. Pelkosen mukaan tässä on oiva esimerkki hyvän maun mukaisesta jäynästä.

– Nopeusvalvontakameran toimintaa ei estetty eikä mitään ollut rikottu. Haluamme poliisin puolesta toivottaa teekkareille hyvää vappua! 

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.