Poliisilla erikoinen kohtaaminen: Kaahari harmitteli kiinni jäädessään, ettei ollut parempaa pakoautoa alla

Hurjat ylinopeudet ovat lisääntyneet, vaikka korona-aika vähentää liikennettä – MTV poliisin kanssa tien varressa selvittämässä syytä 7:37
Hurjat ylinopeudet lisääntyivät korona-aikana liikenteessä.

Poliisi joutui erikoiseen tilanteeseen Riihimäellä, kun poliisia paennut nuori mies osoitti häpeämättömyyttä jäätyään jälleen kerran kiinni ajokortitta ajamisesta.

Poliisipartio havaitsi viime yönä noin kello 3.30 Riihimäen Kauppakadulla huomattavaa ylinopeutta ajavan auton. Poliisi yritti pysäyttää auton Junailijankadulle, mutta partion kytkettyä pysäytysvalon päälle auto kiihdytti karkuun.

Poliisipartio menetti näköyhteyden autoon sen käännyttyä Junailijankadulta Keskuskadulle. Poliisi havaittiin kuitenkin myöhemmin Kalevalankadulla ja tavoitettiin auton joutuessa jarruttamaan korotetun suojatien kohdalla. Tämän jälkeen pakenevan auton kuljettaja ajoi tien sivuun.

Kuljettajaksi paljastui ajo-oikeudeton noin 20-vuotias mies, joka on vuoden sisään jäänyt viisi kertaa kiinni ajo-oikeudetta ajamisesta.

– Miehen asenteesta liikenneturvallisuutta kohtaan kertoo se, että mies ei katunut tekoaan, vaan mainitsi partiolle, että päätti heti lähteä karkuun, kun näki poliisit ja häntä harmitti vain se, ettei hänellä ei ollut parempaa autoa alla, jotta olisi hän päässyt pakoon poliisia, poliisi kuvailee tiedotteesaan.

Lue myös:

    Uusimmat