Mainos

Poliisi valvoo tehostetusti ajonopeuksia

Samaan aikaan valvontajakson kanssa vietetään YK:n liikenneturvallisuusviikkoa. Ensi perjantai on myös EU:n liikenneturvallisuuspäivä.

Poliisi valvoo tehostetusti ajonopeuksia koko maassa ensi viikon ajan. Nopeusvalvontaa toteutetaan erityisesti sellaisissa paikoissa ja sellaisilla tiejaksoilla, joilla liikenneonnettomuuksia on esiintynyt keskimääräistä enemmän.

Paikallistasolla poliisi tuo esiin turvalliseen liikkumiseen ja ajonopeuksiin liittyviä teemoja. Paikallisesta valvonnasta saa tietoa Liikkuvasta poliisista sekä poliisin paikallisyksiköistä.

Maanantaista sunnuntaihin kestävä valvonta on osa poliisin valtakunnallista liikenneturvallisuussuunnitelmaa sekä kansainväliseen liikennepoliisijärjestön TISPOL:n suunnittelemaa valvontaoperaatiota. Valtakunnalliset tulokset on tarkoitus julkistaa valvontajakson jälkeen.

YK:n liikenneturvallisuusviikkoa vietetään samaan aikaan valvontajakson kanssa. Ensi viikon perjantai on myös EU:n liikenneturvallisuuspäivä. Molempien näiden pääteemana on nuorten liikenneturvallisuus.

(MTV3)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.