Mainos

Poliisi tutkii vanhaa murhaa Porissa - vangittuna 33-vuotias mies

Lounais-Suomen poliisi on kaikessa hiljaisuudessa tutkinut vanhaa, tiettävästi yli 10 vuotta sitten tapahtunutta murhaa.

Satakunnan käräjäoikeus vangitsi jo 5.helmikuuta poliisin vaatimuksesta vuonna 1982 syntyneen nakkilalaisen miehen todennäköisin syin epäiltynä murhasta. Käräjäoikeus käsittelee miehen vangitsemisasiaa uudelleen tänään iltapäivällä.

Poliisi on poikkeuksellisen vaitonainen tutkinnasta eikä ole kertonut edes epäillyn henkirikoksen tekopaikkaa- ja aikaa.

Murhaepäilystä ensimmäisenä uutisoineen Seitsemän päivää -lehden mukaan kyse olisi mahdollisesti jo 2000-luvun alussa tapahtuneesta henkirikoksesta.

– Jutun tutkinta on vaikea ja haastava ja selvittämisintressi on kova. Emme aio vaarantaa tätä mitenkään ja siksi myös tutkinnan tiedotuslinja on harkittu etukäteen, sanoo tutkinnanjohtaja Toni Sjöblom Lounais-Suomen poliisista.

On harvinaista, ettei poliisi ole julkaissut näinkin vakavan rikoksen tutkinnasta edes yleisluonteista tiedotetta. 

Murhasta vangittu 33-vuotias epäilty on aiemmin seurustellut julkkispiireistä tutun naisen kanssa. Pariskunnalla on yksi yhteinen lapsi. He ovat sittemmin eronneet.

Mainos

Lisää aiheesta

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.