Mainos

IL: Porin mysteerimurhajutussa alettu epäillä henkirikosta vasta myöhemmin

Helmikuun alussa vangittiin 33-vuotias suomalaismies todennäköisin syin murhasta epäiltynä. Hänet on jo päästetty vapaaksi tutkintavankeudesta, mutta hän on jutussa edelleen ainut epäilty.*

Iltalehti kertoo tänään, että juttua tutkittiin aikoinaan normaalina kuolemansyyntutkintana, eli siihen ei epäilty liittyvän rikosta.

– Silloin ei ollut näitä tietoja käytössä, mitä nyt on mahdollisesti käytössä, rikosylikomisario Teijo Ristola sanoi Iltalehdelle.

Mies on kotoisin Porin läheltä. Epäilty henkirikos on tapahtunut yli 10 vuotta sitten, mutta aiemmin sitä käsiteltiin tavallisena kuolemansyyntutkintana. Tapaus ei myöskään ole ollut aiemmin esillä mediassa.

– Tapahtuman osalta tuli uutta tietoa ja suoritimme määrättyjä tarkistuksia. Päädyimme siihen, että tapauksessa on syytä epäillä henkirikosta, Ristola kommentoi Iltalehdelle.

Rikoksen epäillään tapahtuneen Porin alueella, mutta poliisi ei ole vielä vahvistanut tietoa.

Murhasta epäilty mieshenkilö on aiemmin ollut naimisissa televisiosta tunnetun suomalaisnaisen kanssa ja heillä on yksi yhteinen lapsi.

*Juttua muokattu 22.2. kello 14:36: Tieto vangitsemisesta julkaistu MTV:n uutisten sivuilla jo aiemmin. Juttuun lisätty tieto epäillyn vapauttamisesta.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.