Mainos

Siilitien onnettomuus nousi uutisiin ulkomaillakin

Helsingin Siilitiellä iltapäivällä tapahtunut onnettomuus on noussut uutisotsikoihin myös ulkomailla. Turmasta ovat uutisoineet muun muassa kansainvälinen uutistoimisto AFP ja Ruotsin televisio SVT.

Uutisointiin on vaikuttanut todennäköisesti se, että kaikkiin poikkeuksellisiin tilanteisiin kiinnitetään nyt tavallista enemmän huomiota Berliinin joulumarkkinoiden rekkaiskun takia.

Iskun jälkeen monin paikoin on kiristetty turvatoimia autolla tehtävien terrori-iskujen varalta.

Onnettomuudessa loukkaantui 4 ihmistä

Siilitien metroaseman alla kulkevalla tiellä tapahtuneessa onnettomuudessa loukkaantui kolme jalankulkijaa ja onnettomuusauton kuljettaja.

Rikoskomisario Pekka Seppälä kertoo, että vakavimmin loukkaantunut on hieman yli 20-vuotias nainen. Sairaalaan vietiin myös noin 60-vuotias mies ja 40-vuotias nainen, jotka selvisivät lievemmin vammoin.

Poliisi epäilee, että Siilitiellä törmäilleen auton kuljettaja on saattanut saada sairauskohtauksen ja menettää ajoneuvonsa hallinnan. Alustavissa tutkimuksissa ei ole viitteitä siitä, että kuljettaja olisi toiminut tahallisesti tai ollut päihteiden vaikutuksen alainen.

Kuljettaja on määrätty väliaikaiseen ajokieltoon. Poliisi tutkii tapausta törkeänä liikenneturvallisuuden vaarantamisena ja törkeinä vamman tuottamuksina.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.