Mainos

Poliisi saanut useita yhteydenottoja Raahen kaksoistappajan seksikumppaneilta – miestä epäillään HIV-tartuttajaksi

Poliisille on ollut useita yhteydenottoja henkilöiltä, jotka ovat olleet sukupuoliyhteydessä Tuomas Kangasniemen kanssa.

Pari viikkoa sitten poliisi julkaisi Raahen kaksoistaposta epäillyn Tuomas Kangasniemen kuvan. Kuvan julkaisun aikaan poliisi epäili Kangasniemeä törkeistä pahoinpitelyistä, sillä hän oli harrastanut suojaamatonta seksiä ihmisten kanssa, vaikka tiesi olevansa HIV-positiivinen.

Poliisin mukaan Kangasniemi ei ollut kertonut seksikumppaneilleen taudista. Poliisi pyysikin Kangasniemen kanssa vuosina 2016-2017 sukupuoliyhteydessä olleita ottamaan yhteyttä poliisin.

Tutkinnanjohtaja, rikoskomisario Hannu Mensonen Oulun poliisista kertoo, että poliisi on saanut useita yhteydenottoja henkilöiltä, jotka ovat olleet Kangasniemen kanssa sukupuoliyhteydessä.

– Osa yhteydenotoista on tullut nimellisinä, osa nimettöminä, Mensonen kertoo.

Poliisin mukaan seksikumppanit saattavat tietämättään kantaa hi-virusta ja tästä syystä olla hengenvaarassa. He voivat myös tietämättään tartuttaa virusta.

Mensosen mukaan on täysin mahdollista, että mies on ollut suojaamattomassa sukupuoliyhteydessä myös muilla paikkakunnilla kuin Raahessa, jossa hän asuu. 

Kangasniemen epäillään tappaneen 25-vuotiaan naisen sekä oman 65-vuotiaan äitinsä Raahessa syyskuussa. 

Katso MTV:n Rikospaikka-ohjelman lokakuinen jakso, jossa kerrotaan poliisin tutkivan, onko Raahen kaksoistappajalla ehkä lisääkin uhreja. 

2:09

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.