Poliisi riensi pelastamaan kujalla maannutta "henkilöä" – perillä odotti erikoinen yllätys

Brittipoliisia odotti positiivinen yllätys pelastustehtäväksi luulemassaan tapauksessa. 

Huolestuneet kansalaiset ovat avainasemassa silloin, kun kiipeliin joutuneita henkilöitä pitää pelastaa. Voihan yksinkertainen soitto poliisille pelastaa hengen. Toisinaan kuitenkin huoli syntyy ennen tilanteen täydellistä kartoitusta – ja aiheuttaa poliisille yllättäviä tilanteita.

Aiemmin on uutisoitu muun muassa siitä, kun poliisi hälytettiin pelastamaan vahingoittunutta saukkoa, mutta paikalla odottikin pelkkä tekoturkiskaulus. Poliisi on kutsuttu myös antamaan apua elottomalle kissalle, vaikka lopulta roskiksesta löytyikin vain pehmolelu. Luulipa poliisi pelastavansa autoon jäätynyttä mummoa vain huomatakseen, että etupenkillä odotti mallinukke. 

Tällä kertaa Englannin Lewishamin poliisilaitoksen naapurustojen turvallisuudesta vastaava tiimi huomasi kujalla henkilön maassa makaamassa, joten luonnollisesti partio meni tutkimaan tapausta.

Yllätys oli melkoinen, kun tajuttoman henkilön sijaan kujalla makasi jotain aivan muuta.

Jos twiitti kuvineen ei näy, voit katsoa sen täältä.

"Pysähdyimme tutkimaan lyyhistynyttä henkilöä, mutta se olikin nallekarhu, joka oli juonut liikaa, eikä selvinnyt kotiin", Lewisham Central Safer Neighbourhoods Team twiittasi huvittuneena.

Poliisin tiedottaja vahvisti, että kyseessä todellakin villapaitaan puettu pehmonalle, jolla oli kokispullo kaverinaan.

– Se oli selvästi humalassa vielä edellisillasta. Onneksi se ei kuitenkaan ollut mitään liian vakavaa.

Lähde: Mashable, Twitter

***

Lue myös:

    Uusimmat