Ohikulkija ilmoitti "ruumiista" ja brittipoliisit sulkivat rikospaikan – lopulta patologi selvitti huvittavan totuuden

Englantilaismetsään kipattu "ruumis" paljastui seksinuken osiksi.

Kun kävelyllä ollut henkilö ilmoitti nähneensä käden ja jalan pilkottavan aluskasvillisuuden joukosta, brittipoliisit sulkivat Lightorne Roadin 31 tunniksi sulkeakseen rikospaikan Kinetonin kylässä, Englannin Warwickshiressä, uutisoivat muun muassa Metro ja BBC.

– Poliisit luulivat, että heillä oli käsissään murhatutkimus, joten he kutsuivat rikospaikkatutkijat paikalle, paikallinen lähde kertoi The Sunille.

Lähempää tarkasteltuna viranomaiset tulivat kuitenkin siihen tulokseen, ettei metsän löytö täyttänyt rikoksen tunnusmerkkejä.

– Kaikkien suureksi helpotukseksi voimme ilmoittaa, että patologi pystyi tunnistamaan, että jalka ja käsi puskan alla kuuluivat itse asiassa hylätylle ja realistisen kokoiselle nukelle, poliisi tiedotti, mutta vakuutti ilmoittajan toimineen "hyvässä uskossa".

The Sunin lähteen mukaan poliisit saivat hyvät naurut hoksattuaan erheensä. 

Tapaus ei ole läheskään ainoa laatuaan, vaan vastaavia tilanteita on käynyt ympäri maailmaa. Aiemmin olemme kertoneet, kuinka ohikulkija soitti apua kalliolta roikkuneelle naiselle Kaliforniassa, mutta operaatio paljastui hyvinkin turhaksi. Japanissa puolestaan käynnistettiin hurja pelastusoperaatio hukkuvan naisen pelastamiseksi, mutta pelastajat noukkivat vedestä hengettömän nuken. Australiassa tien varrelta löytyi vilttiin kiedottu "Naomi".

Katso myös: Opiskelijajoukko pelasti kanaaliin pudonneen koiran

Joukko opiskelijoita pelasti kanaaliin pudonneen koiran Manchesterissa 1:26
Joukko opiskelijoita puhalsi yhteen hiileen ja pelasti syvään kanaaliin pudonneen koiran.

Lähteet: Metro, The Sun, BBC

Lue myös:

    Uusimmat