Poliisi rälläsi laittomalla crossipyörällä keskellä New Yorkia – nolon ilmalennon nähnyt jo 5 miljoonaa ihmistä

0:12
Rikostoimittajan kojelautakamera tallensi BMW-kuskin törttöilyn Helsingissä

Emme häpeä myöntää saavamme siitä jonkinlaista sairasta tyydytystä, kun typeryyksien harrastaminen kolahtaa temppuilijan omaan nilkkaan. Tällä kertaa tarinan sankarina on kuitenkin hieman tavanomaisesta poikkeava pelleilijä.

Jutun perästä löytyvällä, jo yli 2 miljoonaa kertaa katsotulla videolla nähdään newyorkilaispoliisi, joka on tavalla tai toisella päätynyt crossipyörän sarviin keskellä Harlemia. Poliisin mukaan laiton crossipyörä löytyi hylättynä risteysalueelta, mutta poliisien määrästä ja keskelle tietä pysäköidyistä päätellen se ei ole koko totuus.

Kaksipyöräisellä kiihdyttävän konstaapelin nähdään rikkovan lakia useilla eri tavoilla ennen kuin hän menettää ajokkinsa hallinnan ja mätkähtää näyttävästi keskelle katua sivustaseuraajien hurratessa.

Sen lisäksi, että hän ajaa ajoneuvolla, joka on poliisin itsensäkin mukaan laiton, ei hän käytä kypärää, joka on New Yorkin osavaltion lain mukaan pakollista. Hän myös kaahaa suoraan päin punaisia valoja, mikä puolestaan johtaa kohtalokkaaseen ajovirheeseen, kun hän joutuu väistämään risteykseen omalla vuorollaan ajanutta henkilöautoa.

Poliisi lentää tonttiin varsin rajusti, mutta videon perusteella henkiset vammat ovat fyysisiä suuremmat.

Katso Twitteriin ladattu video alta.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja