Pelaa tyhmiä pelejä, voita tyhmiä palkintoja: Tästä syystä yleisellä tiellä keuliminen on ehdottoman kiellettyä

Moottoripyöräilijä kuvasi oman kolarinsa – kooma ja vakava aivovamma 2:31
Video ei herkille: Etelä-Australian osavaltion poliisi on julkaissut järkyttävää kuvamateriaalia vakavasti vammautuneen moottoripyöräilijän rintakamerasta. Raju törmäys tallentui videolle. Juttuun liittyvän videon löydät artikkelin lopusta.

Tällä videolla nähdään kaikki ainekset hyvinkin traagiseen lopputulemaan.

Moottoripyörällä keuliminen ei ole ihan niin helppoa kuin moni erehtyy kuvittelemaan. Sen sai huomata myös tämän jutun perästä löytyvällä videolla osaamistaan tai lähinnä sen puutetta esittelevä motoristi.

Reddit-keskustelupalstalla julkaistulla ja moottoripyörän edellä ajavasta autosta kuvatulla videolla nähdään, kuinka turhan innokas motoristi päättää uhmata fysiikan lakeja keulimalla yleisellä tiellä vastaantulevasta liikenteestä välittämättä.

Moottoripyöräilijä vilkaisee taakseen ja kääntää kahvaa nostaen pyörän etupään ilmaan.

Kaverin kaasukontrolli tai tasapaino ei kuitenkaan ole aivan terässä, sillä etupyörä ei ehdi olla ilmassa hallitusti kuin joitain sekunnin kymmenyksiä ennen kuin kuljettaja menettää katurakettinsa hallinnan.

Seurauksena on merkittävä määrä tuhoa, sillä moottoripyöräilijä putoaa kyydistä ja prätkä jatkaa matkaansa kohti vastaan tulevaa henkilöautoa osuen sen keulaan kovalla voimalla.

Videosta uutisoineen yhdysvaltalaisen Carscoops-sivuston mukaan tapaus on sattunut Yhdysvalloissa.

Katso video alta.

Jos julkaisu ei näy, katso se täältä.

Lähde: Carscoops

Lue myös:

    Uusimmat