Mainos

Poliisi pysäytti liikenteessä töppäilleen naisen – ei uskonut millään rikkovansa lakia

Australialaisnainen ei usko rikkoneensa lakia, vaikka hänet pysäyttäneen poliisin lisäksi myös sosiaalisen median käyttäjät ovat yrittäneet selittää naiselle liikennesääntöjä.

Suurin osa kuljettajista pelkää ennemminkin saavansa ylinopeussakot kuin ajavansa liikenteessä liian hiljaa. Niinkin voi kuitenkin käydä. Sen todistaa sosiaalisessa mediassa levinnyt australialaisnaisen tarina.

Sydneystä kotoisin oleva Lena Kasparian oli sunnuntaiaamuna liikenteessä lastensa ja koiransa kanssa. Tiellä ei siihen aikaan juuri muita liikkunut. Australiassa liikenne on vasemmanpuoleinen, ja nainen päätti tyhjällä kolmikaistaisella tiellä pitää autonsa oikeanpuoleiselle kaistalla, joka on tarkoitettu ohittamiseen.

Kasparian joutui yllättäen poliisin pysäyttämäksi ja julkaisi tapahtumapaikalta videon sosiaaliseen mediaan. Nainen puhisi kiukusta, eikä ymmärtänyt tehneensä mitään väärää, vaikka poliisi yritti selittää naisen ajaneen väärällä kaistalla ja vieläpä reilusti alle nopeusrajoituksen.


Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Kasparianin tunteikas video levisi, ja ihmiset alkoivat kommenteissaan ihmettelemään, miten naisella on ajokortti, sillä liikennesäännöt vaikuttavat olevan hänelle täysin tuntemattomat.

300 dollarin sakon saanut nainen jutteli australialaisen aamu-tv:n juontajien kanssa tapahtuneesta muutama päivä myöhemmin, mutta ei vieläkään suostunut uskomaan rikkoneensa liikennesääntöjä. Kasparian on kuitenkin joutunut poistamaan sosiaalisen median tilinsä saatuaan niin valtavasti ikäviä viestejä ja koettuaan kiusaamista tapahtuneen vuoksi.

Olisi tietysti suotavaa opetella ajamaan ennen kuin hyppää ratin taakse, mutta ehkäpä nainen on jo rangaistuksensa kärsinyt.

Lähde: Sunrise 

***

Sen verran kiireiseltä vaikuttaa jo valmiiksi, että tämä poliisi tuskin olisi naisen käytökseen kiinnittänyt huomiota, jos he olisivat sattuneet samalle tielle.

0:18

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.