Mainos

Kulinaristinen kaksikko jäi poliisin haaviin heti kassojen jälkeen – toinen yritti vierittää vastuun veljelleen, joka ei ollut edes paikalla

Vantaalla poliisi nappasi eilen verekseltään mieskaksikon, jonka matkaan oli tarttunut laadukkaita elintarvikkeita. K-kaupasta miehet veivät naudan sisäfileetä ja Alkosta likööriä maksamatta, Itä-Uudenmaan poliisi tiedottaa.

Poliisipartio oli suorittamassa toista tehtävää kaupan pihalla, kun kaupan myyjä tuli kertomaan, että kaksi miestä anasti valvontakamerakuvien mukaan parhaillaan elintarvikkeita myymälästä.

Miehet marssivat ulos kaupasta kassalinjan ohi maksamatta ja poliisi otti heidät kiinni verekseltään. Toisen repusta löytyi naudan sisäfileetä yli 200 euron arvosta.

Asiaa alettiin selvittää, jolloin toinen miehistä antoi poliisille väärät henkilötiedot. Lopulta selvisi, että mies yritti esiintyä omana veljenään.

Asian selvittely oli vielä kesken, kun läheisen Alkon myyjä tuli ilmoittamaan, että hetkeä aikaisemmin miehet olivat vierailleet myös Alkossa. Toinen miehistä oli ostanut yhden likööripullon. Henkilökunta oli myöhemmin huomannut tallenteesta, että juoman ostanut mies oli ottanut hyllystä kolme pulloa samaa tuotetta ja laittanut kaksi niistä taskuihinsa.

Vuonna 1981 syntynyttä miestä epäillään kahdesta näpistyksestä sekä väärän henkilötiedon antamisesta. Toista, vuonna 1980 syntynyttä miestä, epäillään näpistyksestä.

Lisää aiheesta
  Mainos
  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja