Mainos

Varkaat mellastavat Helsingin keskustassa – kännykkä vietiin kädestä, laukku hotellista ja tavarat repusta

Vartijat ovat ottaneet maanantaina illalla Helsingin keskustan Kaivopihalta kiinni kaksi miestä, joiden epäillään yrittäneen anastaa miehen puhelimen ja paeta paikalta. Epäillyn ryöstön uhriksi joutunut mies kertoi poliisille, että hän puhui puhelimeen, kun epäillyt nappasivat sen hänen kädestään.

Mies lähti epäiltyjen perään ja huusi vartijoita apuun. Epäillyt jättivät puhelimen maahan, mutta jatkoivat pakenemista. Kesken pakomatkan toinen epäillyistä löi miestä nyrkillä kasvoihin.

Poliisi otti vuonna 1988 ja 1978 syntynet miehet kiinni varkauden yrityksestä ja pahoinpitelystä epäiltyinä.

Laukku katosi hotellin respasta

Kampissa sijaitsevan hotellin vastaanotosta anastettiin eilen kello 14.00 aikaan laukku, jossa oli muun muassa passeja, rahaa ja silmälasit. Hotellin asiakas oli nostanut laukkunsa vastaanottotiskille ja katsonut hetken muualle, kun laukku katosi.

Valvontakameratallenteesta selviää, kuinka pipopäinen mies anastaa asiakkaan laukun toisen miehen jutellessa sivullisen henkilön kanssa. Miehet poistuivat hotellista välittömästi laukku mukanaan.

Poliisi ei ole toistaiseksi tavoittanut epäiltyjä. Tapausta tutkitaan varkautena.

Reppu tyhjeni kaupunkikierroksella

Kahdelta turistilta anastettiin sunnuntaina muun muassa passit, käteistä rahaa ja luottokortteja. Mies oli laittanut aamulla oman ja vaimonsa arvo-omaisuuden reppuunsa, kun he olivat lähteneet tutustumaan kaupunkiin.

Pariskunta kierteli päivän ympäri Helsingin keskustaa. Hotellille palatessaan he huomasivat, että repun vetoketjut olivat auki ja tavarat kadonneet. Mies epäilee varkauden tapahtuneen rullaportaissa Kampin linja-autoasemalla.

Poliisi tutkii tapausta varkautena. 

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.