Poliisi kaipaakin tietoja junamatkalla kadonneen ja Tampereella nähdyn Jannen liikkeistä – Omaiset: ”Huoli on ihan järkyttävän suuri”

1:07

Poliisi kaipaa jälleen tietoa Kolarista Humppilaan matkalla olleen Janne Malisen, 30, sijainnista. Malista etsittiin eilen, mutta poliisi lopetti etsinnät saatuaan tietoja tämän olinpaikasta.

– Hänestä tuli niin paljon havaintoja, että oli syytä epäillä, ettei hänellä ole hengen tai terveyden vaaraa, Lapin poliisista kerrotaan MTV Uutisille.

Malisen omaisuutta oli jäänyt junaan ja ne päätyivät Helsingin päähän. Malisesta itsestään on havainnot Tampereen keskustassa tältä aamulta.

– Hän on yöpynyt siellä Tampereella. Sen jälkeen hänestä ei ole havaintoja.

Poliisi ei kommentoi, minkä lisätietojen johdosta Malista on haluttu alkaa etsiä uudelleen.

Omaisten huoli kova

MTV Uutiset on ollut yhteydessä Malisen omaisiin, jotka ovat hyvin huolissaan tämän tilanteesta.

Omaiset ovat kertoneet MTV Uutisille, että Malisella on ollut henkilökohtaisia haasteita elämässään, eikä hänen mielentilastaan ole tietoa.

– Huoli on ihan järkyttävän suuri, omaiset kertovat.

– Se mikä ulkopuolisen silmin näyttää hyvinvoivalta, ei ymmärrä sitä sisällä olevaa myllerrystä. Ja siksi me omaiset toivotaan, että hän löytyisi pian, että voidaan auttaa.

– Toivoisi, että hän näkisi itsessä ne hyvät asiat mitä hänessä on.

"Häntä rakastetaan tosi paljon"

Omaiset kuvailevat häntä hyväksi isäksi ja aviomieheksi, joka taitava käsistään.

– Häntä rakastetaan tosi paljon: ystävät, perhe ja sukulaiset.

Malinen oli matkalla Kolarista Humppilaan, jonne hänen oli määrä kulkea Tampereella tapahtuvan vaihdon kautta. Noin 180 senttimetriä pitkällä ja normaalivartaloisella Malisella on yllään sinertävät farkut ja tummansininen huppari, jonka kauluksessa on oranssia sekä harmaata. Hänellä on mustat nahkaiset talvikengät.

Havainnot Malisesta voi ilmoittaa soittamalla hätäkeskuksen numeroon 112. 

Lisää aiheesta

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Olemme päivittäneet MTV Oy:n tietosuojakäytännön. Päivityksen yhteydessä Mediahub Oy:n tietosuojakäytäntö on yhdistetty osaksi MTV:n tietosuojakäytäntöjä. Lue lisätietoja tästä.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja