Mainos

Poliisi kaipaa havaintoja kolmesta apteekkimurrosta

Sisä-Suomen poliisilaitos tutkii lyhyen ajan tapahtuneita apteekkimurtoja. 

Maanantain ja tiistain vastaisenä yönä noin puoli yhden murtauduttiin Mänttä-Vilppulan Kolhossa, osoitteessa Tehtaantie 25 sijaitsevaan Vilppulan apteekkiin. Poliisin mukaan tekijät murtautuivat apteekin ovesta sisään ja veivät muun muassa huumausaineeksi luokiteltuja lääkkeitä.

Varhain eilen aamulla, noin puoli kuuden aikaan murtauduttiin puolestaan Keuruun Haapamäellä, Pihlajavedentie 3:ssa sijaitsevaan Haapamäen apteekkiin. Tekijät rikkoivat ikkunan ja veivät niin ikään huumausaineksi luokiteltuja lääkkeitä. Valvontakameran tallenne paljasti, että apteekin sisällä kävi kaksi henkilöä.

Kolmas ryöstö tapahtui eilen illalla puoli yhdentoista aikaan, kun Keuruulla osoitteessa Jyväskyläntie 5 sijaitsevaan Lapinsalmen sivuapteekkiin murtauduttiin. Apteekki sijaitsee samassa kiinteistössä Keuruun ABC-huoltoaseman kanssa. Tekijät murtautuivat jälleen rikkomalla apteekin sivuikkunan ja veivät muiden ryöstöjen tavoin huumausaineeksi luokiteltavia lääkkeitä. Valvontakameratallenteella näkyy jälleen kaksi henkilöä.

Poliisin mukaan Keuruun apteekkiryöstön aikoihin, tapahtumapaikan välittömässä läheisyydessä on havaittu vaalea farmarimallinen henkilöauto, jonka epäillään liittyvän tekoon.

Tallenteilla on myös nähtävissä, kuinka tapahtuma-aikaan apteekin lähistöllä on liikkunut muitakin autoja. Poliisi uskoo, että näiden autojen kuljettajilla saattaa olla murtoihin liittyviä havaintoja.

Poliisi myös arvioi, että apteekin ikkunoiden rikkominen on saattanut herättää ihmisten huomion. Ikkunat ovat suurikokoisia ja poliisin mukaan niiden rikkomisesta on varmuudella kuulunut iso ääni. 

Poliisi kaipaa kaikkiin murtoihin liittyen vihjeitä ja havaintoja. Vihjeet ja havainnot voi soittaa klo 17 saakka Keuruun tutkintaryhmän numeroon 0295 448 176. Voit jättää vihjeesi myös sähköpostilla vihjeet.keski-suomi(at)poliisi.fi tai soittamalla vihjenumeroon 0295 414 811.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.