Joensuussa apteekkimurto lauantaiyönä, tekijät veivät ison määrän huumausaineeksi luokiteltuja lääkkeitä – poliisi pyytää havaintoja

Poliisi kaipaa vihjeitä liittyen apteekkimurtoon Joensuussa Enon taajamassa. Tekijät murtautuivat apteekkiin lauantaiyönä ja anastivat huumausaineeksi luokiteltuja lääkkeitä.

Poliisi kertoo asiasta tiedotteessaan.

Poliisi sai lauantaina 27. kesäkuuta kello 03:55 ilmoituksen, jonka mukaan Joensuussa Enon taajamassa Niskantie 19 osoitteessa sijaitsevaan apteekkiin oli murtauduttu. 

Poliisin suorittamassa tapahtumapaikkatutkinnassa ilmeni, että apteekin julkisivuikkuna oli rikottu ja rikotun ikkunan kautta oli päästy sisälle apteekin tiloihin.

Tekijät olivat poistuneet paikalta ennen poliisin paikalle tuloa.

Apteekista oli anastettu huomattava määrä huumausaineeksi luokiteltuja lääkkeitä. Asiaa tutkitaan varkautena ja törkeänä huumausainerikoksena.

Neljä nuorta otettu kiinni

Poliisi on ottanut viikonlopun aikana kiinni neljä nuorta miestä rikokseen liittyen. Edelleen pidätettynä on kolme nuorta. 

Osa kiinniotetuista on ollut alle 18-vuotiaita. Kiinniotot on tehty Joensuun kaupungin alueella.

Poliisi pyytää kansalaisilta havaintoja ja vihjeitä tapahtumaan liittyen. Erityisesti kiinnostavat havainnot Enon taajamassa lauantai-aamuyön ajalta. 

Lisäksi poliisi pyytää yhteydenottoa tahoilta, joilla on valvontakameroita tapahtumapaikalta tai sen lähistöltä Enon taajamasta.

Lue myös

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja