Mainos

Poliisi julkaisi kuvan ihmiskauppaisän piilottamasta lapsesta: Missä on pikku-Albertti, 4?

Sisä-Suomen poliisi on alkanut etsiä reilun vuoden kateissa ollutta poikaa kuvan avulla. Albertti Leif Richard Lindberg katosi kohua herättäneen ihmiskauppatapauksen yhteydessä.

4-vuotiaan pikkupojan äiti on nuori nainen, jota lapsen isä ja tämän tytär pitivät vankinaan useiden vuosien ajan. Nuori nainen synnytti miehelle kaikkiaan neljä lasta ja kateissa oleva poika on heistä vanhin.

Epäilyn mukaan isä on lähettänyt lapsen jonkin toisen henkilön hoteisiin ja kertonut poliisille, että lapsi on "hyvissä käsissä".

– Tosiasia kuitenkin on, että hän ei ole oikean huoltajan hoidossa. On selvää, että poika pitäisi löytää ja luovuttaa oikealle huoltajalle, sanoo jutun tutkinnanjohtaja Hannu Kallioniemi MTV Uutisille.

Siitä ei ole tietoa, käytetäänkö pojasta tämän oikeaa nimeä, kun hän on yhteydessä esimerkiksi viranomaisten kanssa.

Poliisi on yrittänyt selvittää pojan olinpaikkaa omilla tutkimuksillaan, mutta tuloksetta. Jossain vaiheessa poika on poliisin tietojen mukaan ollut Suomessa, mutta nykyisestä olinpaikasta ei ole tietoa.

Asiaa tutkitaan lapsikaappauksena ja lapsen omavaltaisena huostaanottona.

Poliisin julkaisema kuva pikku-Albertista on otettu pojan ollessa 2-vuotias, joten hän ei enää näytä tismalleen samalta.

Poliisi pyytää kaikkia, jotka tietävät pojan olinpaikasta olemaan yhteydessä numeroon 050-3998024 tai lähettämään sähköpostia osoitteeseen pitkakestoinen.pirkanmaa@poliisi.fi

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.