Mainos

Alavuden raju kuolonkolari: Loukkaantuneiden joukossa 9-, 6- ja 4-vuotiaat lapset

Poliisi on jatkanut kahden ihmisen hengen vaatineen kolarin tutkintaa Pohjanmaan Alavudella. 

Poliisin mukaan kolarissa kuoli 22-vuotiaan vaasalaisen miehen kuljettaman auton matkustajina olleet 19-vuotias tamperelainen nainen ja 33-vuotias vaasalainen mies. Turma alkoi, kun nuoren miehen kuljettama auto oli lähtenyt heittelehtimään Sydänmaantiellä ja osunut vastaantulevaan autoon kylki edellä. 

Kuljettaja jäi henkiin, mutta loukkaantui vakavasti. Hän on hoidettavana Tampereen keskussairaalassa kriittisessä tilassa. 

Vastaantulleen auton kyydissä olleet paikkakuntalainen 35-vuotias nainen ja kolme lasta loukkaantuivat. Lapsien iät ovat 9, 6 ja 4 vuotta. Kaikki kuljetettiin tarkastukseen terveyskeskukseen. Pojista 6-vuotias loukkaantui vakavimmin ja hänellä epäiltiin olevan sisäisiä vammoja. Poliisi kertoo, että poika kuljetettiin yön aikana Helsinkiin, jossa hänet leikattiin.

Turmaa tutkitaan vaasalaisen miehen osalta epäiltynä törkeänä liikenneturvallisuuden vaarantamisena ja kahtena kuolemantuottamuksena. Poliisi tutkii myös alkoholin tai mudien huumaavien aineiden osuutta onnettomuuteen. 

Poliisi pyytää mahdollisia havaintoja kolarista ja pyytää ottamaan yhteyttä Alavuden poliisiaseman tutkintaryhmään numeroon 040 8377 959.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.