28-vuotias äiti ja 2,5-vuotias tyttö kuolivat kolarissa Kannuksessa – takapenkillä ollut pieni vauva loukkaantui, mutta jäi henkiin

Kannuksessa Keski-Pohjanmaalla tapahtui eilen vakava kolari, jossa kuoli vuonna 1991 syntynyt nainen ja pieni lapsi.

Onnettomuus tapahtui Kokkolantiellä maanantaina hieman puolenpäivän jälkeen, kun Kokkolan suunnasta tullut henkilöauto oli lähtenyt toistaiseksi tuntemattomasta syystä heittelehtimään tiellä. Auto törmäsi lopuksi Kannuksen suunnasta tulleeseen toiseen henkilöautoon.

Kokkolan suunnasta tulleen auton kuljettaja, 28-vuotias nainen sekä viereisellä penkillä turvaistuimella matkustanut 2,5-vuotias lapsi kuolivat törmäyksessä. Aikaisemmin poliisi kertoi virheellisesti, että uhrit olisivat olleet Kannuksen suunnasta tulleessa autossa.

Autossa oli myös kolmas matkustaja, takapenkillä turvakaukalossa ollut noin puolivuotias vauva.

– Lapsi loukkaantui onnettomuudessa, mutta jäi henkiin. Hänen vammojensa vakavuudesta ei ole tietoa. Lapsi on tällä hetkellä hoidettavan Oulun yliopistollisessa sairaalassa, vanhempi rikoskonstaapeli Ilkka Rekilä Pohjanmaan poliisista kertoo MTV Uutisille.

Muut kolarissa mukana olleet saivat eri asteisia vammoja. Poliisin mukaan tie oli tapahtumahetkellä jäinen. Alueella oli 80km/h -nopeusrajoitus.  

Asiasta uutisoi ensimmäisenä Iltalehti. 

Lue myös:

    Uusimmat