Mainos

Poliisi jatkaa Rautalammin venetörmäyksen selvittämistä – menehtynyt jumittui pinnan alle

Poliisi on jatkanut eilen tapahtuneen veneturman selvittämistä.

Eilen illalla yksi ihminen kuoli kahden moottoriveneen törmäyksessä Pohjois-Savon Rautalammilla. Turma sattui puoli seitsemän aikaan illalla, kun 55-vuotias mies oli lähtenyt tuulilasiveneellä ajamaan Äijäveden Toholahdelta Toholahdentien puoleiselta rannalta lännen suuntaan.

Poliisin selvityksen mukaan hän törmäsi veneellään kulkusuunnassaan vasemmalta tullleen samaten 55-vuotiaan miehen kuljettamaan alumiiniveneeseen. Poliisin mukaan törmäyskohta on keskellä alumiiniveneen runkoa.

Törmäyksen voimasta alumiiniveneellä liikkeellä ollut mies putosi veneen perän yli veteen. Pudotessaan veneestä hän takertui vaatteistaan veneen perään ja moottoriin kiinni. Poliisin mukaan miehen pelastusliivit eivät auttaneet tilanteessa.

Poliisi kertoo tiedotteessaan, että törmäyksen kuulivat läheisellä rannalla paikkakuntalaiset miehet, jotka tulivat auttamaan omalla veneellä onnettomuuspaikalle. Vedenvaraan joutunut mies ehti poliisin mukaan olla pinnan alla niin kauan, että elvytyksestä huolimatta mitään ei ollut enää tehtävissä.

Onnettomuushetkellä sää oli kirkas ja tyyni, eikä alkoholilla ollut osuutta turmaan. 

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.