Mainos

Nuori mies löytyi verisenä eikä muista mitään – liittyykö vakaviin vammoihin rikos? Poliisille useita vihjeitä

Poliisi on saanut useita vihjeitä liittyen tapaukseen, jossa vuonna 1994 syntynyt mies sai Turussa vakavia vammoja vielä tuntemattomissa olosuhteissa. Mies sai vakavan aivovamman ja erittäin vakavia vammoja kasvoihinsa.

Uhrin tuntomerkit ja vaatetus:

 • 176 cm pitkä mies
 • tummat lyhyehköt hiukset
 • siniset farkut
 • musta puolipitkä hupullinen takki karvakauluksella ja
 • mahdollisesti valkoiset kengät

Rikosylikonstaapeli Lasse Höysti kertoo, että vihjeitä on saatu viisi, joista muutamia on erityisesti selvityksen alla. Eilisiltana tulleiden vihjeiden tarkempaa sisältöä hän ei halua lähteä avaamaan.

– Uskoisin, että lähipäivinä saadaan selko tapahtumista, ja siitä onko syytä epäillä rikosta, hän kertoo.

Tällä hetkellä poliisi pitää rikosta yhä mahdollisena, sillä tapahtumat ovat epäselvät. Poliisi kerää alueelta valvontakameranauhoja selvityksiä varten.

Vammat aiheuttanut tapahtuma sattui poliisin mukaan mahdollisesti Puutarhakadun, Humalistonkadun ja Käsityöläiskadun välisellä alueella torstaina kello 15.45 ja 19.25 välisenä aikana.

Mies oli tapahtumien jälkeen lähettänyt kuvan runnelluista kasvoistaan ystävälleen, vaikka ei tätä itse muista. Ystävä löysi miehen tämän asunnosta erittäin huonossa kunnossa, hälyttäen tälle apua.

Uhrin vaatteet olivat likaiset, märät ja veriset. Mies oli erittäin tokkurainen, sekava ja hän on mahdollisesti oksentanut. Miehen kasvoissa on vakavia vammoja. Poliisin tämänhetkisten tietojen mukaan alkoholi ei liity tapaukseen.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.