Mainos

Poliisi etsii 6- ja 7-vuotiaat kellarivarastoon teljennyttä miestä – lapset kertoneet tapahtuneesta yksityiskohtaisesti

Poliisi etsii edelleen miestä, jonka epäillään teljenneen 6- ja 7-vuotiaat lapset kerrostalon kellarivarastoon Kuopion Särkilahdessa noin viikko sitten.

Lasten kertoman mukaan mies retuutti kaksikon leikkipaikalta kellarivarastoon ja telkesi lukkojen taakse toiselta lapselta saamallaan avaimella.

Poliisin mukaan molempia lapsia on kuultu ja he ovat kertoneet tapahtuneesta yhdenmukaisesti ja yksityiskohtaisesti. Poliisi on myös saanut tarkentavia tuntomerkkejä epäillystä tekijästä.

Tutkinnanjohtaja, rikoskomisario Mikko Lyytinen kertoo, että poliisilla on aavistuksia mahdollisen tekijän henkilöllisyydestä. Toistaiseksi ketään ei ole kuitenkaan kuulusteltu tapaukseen liittyen.

Lyytisen mukaan tutkinnassa ei ole selvinnyt minkäänlaista motiivia lasten kuvailemalle teolle. Lasten kertoman perusteella ei ole pääteltävissä, että henkilö olisi ollut epäillyt teon aikaan alkoholin vaikutuksen alaisena.

Poliisi toivoo asiasta mahdollisia vinkkejä. Lasten mukaan paikalle tulleella miehellä oli punaiset kengät, polvien kohdalta reikäiset farkut ja tummanvihreä huppari. Paidassa luki teksti 'rokkistara'.

Poliisi pyytää vihjeitä poliisin vihjenumeroon 0295 415232 tai sähköpostiin osoitteeseen vihjeet.ita-suomi@poliisi.fi.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.