Poliisi etsii alakoululaisen kimppuun käyneitä nuorukaisia – huppupäisillä epäillyillä oli molemmilla pieni veitsi

Poliisi kaipaa edelleen havaintoja keskiviikkona Tampereella tapahtuneesta koululaisen pahoinpitelystä.

Kahden nuoren miehen epäillään käyneen alakoululaisen kimppuun keskiviikkona kello kahden aikaan iltapäivällä Sammon valtatien ylittävässä kävelytunnelissa Tampereella.

Miehet olivat poliisin mukaan tarttuneet lapseen kiinni ja vahingoittaneet tämän reppua jonkinlaisella teräaseella.

Poliisi on tänään kuullut lasta ja saanut tarkempia tuntomerkkejä epäillyistä. Poliisin mukaan lapsen kertomaa voidaan pitää johdonmukaisena ja uskottavana.

Lapsen kertoman mukaan toisella epäillyistä oli valkoinen huppari, jossa luki Nike tai Puma ja hänellä oli huppu päässään. Jalassaan hänellä oli Adidaksen mustat kolmeraitaiset verkkarihousut sekä mustavalkoiset Nike-lenkkarit ja selässä Nike -merkkinen kassi.

Toisella epäillyllä oli musta huppari, missä ei ollut tekstiä. Myös hänellä oli huppu päässään.

Lapsen mukaan hyökkääjät kiroilivat ja haisivat alkoholille ja tupakalle ja kummallakin oli kädessään pieni veitsi.

Eilen poliisille on tullut vihje kahdesta noin 15-17-vuotiaasta pojasta, jotka ovat häiriköineet alueella.

Poliisin mukaan alueella liikkuminen ei ole tavanomaista vaarallisempaa, mutta nuorten miesten tavoittaminen on kuitenkin sekä asian selvittämisen että heidän oman elämäntilanteensa selvittämisen kannalta tärkeää. Poliisi kaipaa lisää havaintoja, jotta heidät voidaan tunnistaa ja tavoittaa.

Havainnot voi toimittaa sähköpostilla osoitteeseen pitkakestoinen.pirkanmaa@poliisi.fi tai soittamalla numeroon 0295445890. Akuutissa tilanteessa suositellaan soittamaan suoraan hätänumeroon 112.

Lue myös:

    Uusimmat