Poliisi etsi kadonnutta vauvaa, mutta rattaissa olikin ruumiinosia – lapsiperheen kotona lisää jäänteitä muovikääreissä jääkaapissa

Pariskunta työnsi vauvanrattaissa ruumiinosia – asunnosta löytyi lisää irtonaisia raajoja 1:46

Nainen ja mies ovat epäiltynä kammottavista rikoksista Meksikossa. He ovat työntäneet ruumiinosia vauvanrattaissa, ja poliisi epäilee pariskunnan olevan vastuussa jopa 20 naisen kuolemasta.

Pariskunta on pidätetty Mexico Cityssä epäiltynä 10 naisen murhasta. Miesepäilty on antanut tapauksista yksityiskohtaisen selonteon. Hän on kuitenkin väittänyt viranomaisille, että pariskunta on vastuussa jopa kaksinkertaisesta määrästä murhia, uutisoi CNN.

– Hän kuvaili tekoaan täysin normaalisti. Sanoisin, että oikeastaan hän vaikutti iloiselta siitä, mitä on tehnyt, syyttäjä Alejandro Gomez kommentoi paikalliselle radiokanavalle uutistoimisto AFP:n mukaan.

Asunnosta löytyi kahdeksan ämpärillistä ruumiinosia

Pariskunta pidätettiin, kun poliisi tutki heidän työntämänsä vauvanrattaat. Virkavalta toivoi löytävänsä kadonneeksi ilmoitetun vauvan, mutta löysikin ruumiin jäänteet. Miesepäilty on kuitenkin myöntänyt siepanneensa ja myyneensä kyseisen vauvan yhdeltä uhreistaan.

– Hän haluaa ihmisten näkevän hänen kuvansa ja kuulevan hänen nimensä. Luokittelisin hänet ehdottomasti murhaajaksi ja sarjamurhaajaksi, Gomez toteaa.

Poliisi löysi pariskunnan kodista kahdeksan muoviämpärillistä sementtiin upotettuja ruumiinosia. Jääkaapista löytyi lisää vastaavia jäänteitä muoviin kiedottuna. Pariskunta asuu kolmen lapsensa kanssa.

500 naista murhattiin tänä vuonna Meksikossa

Tapaus on shokeerannut ja herättänyt vihaa läpi Meksikon. Sadat ihmiset protestoivat sunnuntaina pariskunnan talon edessä. Paikalle vietiin kukkia ja kynttilöitä.

Mielenosoittajat vaativat viranomaisia ryhtymään toimiin naisiin kohdistuvaa, kuolemiin johtavaa väkivaltaa vastaan. Meksikossa on murhattu yli 500 naista tänä vuonna.

Lue myös:

    Uusimmat