Mies hakkasi, kuristi ja yritti puukottaa viimeisillään raskaana olevaa naisystäväänsä Joensuussa, epäilee poliisi – uhri ja alle 5-vuotias lapsi pakenivat pakkaseen

Mies hakkasi, kuristi ja yritti puukottaa viimeisillään raskaana olevaa naisystäväänsä Joensuussa, epäilee poliisi. Asunnossa oli tapahtumahetkellä myös alle 5-vuotias lapsi.

Itä-Suomen poliisi kertoo vakavasta lähisuhdeväkivaltaepäilystä tiedotteessaan. Sen mukaan poliisi sai ilmoituksen yksityisasunnossa tapahtuneesta pahoinpitelystä joulukuun 8. päivä.

Ilmoituksen mukaan pahoinpitelyn kohteeksi joutunut nainen sekä asunnossa ollut pieni lapsi olivat paenneet paikalta tilanteen päätteeksi.

Pahoinpitelystä epäilty mies otettiin kiinni asunnosta.

"Jonkinlaisia parisuhteeseen liittyviä riitoja"

Tapauksen tutkinnanjohtaja, rikoskomisario Simo Hämäläinen kertoo, että miehen epäillään pahoinpidelleen naisystäväänsä nyrkein eri puolille kehoa lyömällä, kuristamalla sekä lyömällä naisen päätä seinään.

Lisäksi miehen uskotaan yrittäneen lyödä naista keittiöveitsellä.

– Heillä on ilmeisesti ollut jonkinlaisia parisuhteeseen liittyviä riitoja. Ne ovat varmaan olleet tässä motiivina, Hämäläinen sanoo.

Mies on ollut vangittuna koko tapauksen esitutkinnan ajan. Hämäläisen mukaan mies vangittiin, sillä rikoksen jatkamisvaara oli suuri.

Miestä epäillään viimeisimmän tilanteen lisäksi myös muista pahoinpitelyistä. Poliisi uskoo, että mies on pahoinpidellyt ja uhannut samaa naista viime vuoden aikana kolmella aiemmallakin kerralla.

Tapauksen esitutkinta on nyt valmistunut ja kokonaisuus etenee syyteharkintaan. Syyte asiassa on nostettava 14. helmikuuta mennessä.

Lue myös:

    Uusimmat