Mainos

Poliisi epäilee: 17-vuotias videoi salaa naistenvessassa ammattiopistossa Helsingissä

Helsingin poliisi epäilee, että 17-vuotias nuori mies videoi salaa tyttöjä ja naisia naistenvessassa Keskuspuiston ammattiopiston Metsälän toimipisteessä viime perjantaina. Poliisi tutkii tapausta salakatseluna.

– Nuoren miehen epäillään asentaneen naisten saniteettitiloihin matkapuhelimen, jolla hän on videoinut tapahtumia kyseisessä tilassa, kertoo tapauksen tutkinnanjohtaja Pekka Korhonen Helsingin poliisilaitokselta.

Tapaus sattui perjantaina 11.11.2016 klo 9.30–10.30 Keskuspuiston ammattiopiston kuntosalin yhteydessä olevassa naisten WC:ssä.

Poliisi jatkaa asian selvittelyä ja toivoo yhteydenottoja niiltä henkilöiltä, jotka ovat kyseiseen aikaan asioineet kyseisessä WC:ssä.

Poliisi pyytää mahdollisia uhreja ilmoittautumaan jutun tutkijalle puhelinnumeroon 0295 471 283 (klo 8-16) ja ilmoittamaan mahdolliset vaatimuksensa asiassa.

Ilmitulleet salakatselut jäävuoren huippu

– Salakatselutapauksia kirjataan Helsingissä muutamia vuodessa. Poliisille ilmitulleet tapaukset ovat kuitenkin vain jäävuoren huippu. Salakatselutapaukset jäävät usein niin sanotuksi piilorikollisuudeksi, Korhonen kertoo.

Poliisi painottaa, että rikosilmoitus kannattaa tehdä yleisesti aina, mikäli epäilee, että kyseessä voisi olla salakatselu. Rikosilmoituksen voi tehdä poliisin nettisivuilla osoitteessa www.poliisi.fi tai paikan päällä rikosilmoitusten vastaanotossa.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.