Salakuvausta invavessoissa: Saimaan ammattikorkeakoulun vessoissa kuvattiin kävijöitä salaa, epäilee poliisi – salakatselun uhreja paljon

Saimaan ammattikorkeakoulun invavessoissa on videokuvattu salaa siellä käyneitä ihmisiä, epäilee Kaakkois-Suomen poliisi.

Poliisi tutkii tapausta rikosnimikkeellä salakatselu. Rikoksen uskotaan tapahtuneen huhtikuun ja syyskuun välisenä aikana viime vuonna. Tekijäksi epäillään vuonna 1982 syntynyttä lappeenrantalaismiestä. Poliisin mukaan mies on myöntänyt salakuvaamisen.

Vessoissa kuvattua materiaalia ei ole poliisin mukaan levitetty. Suurinta osaa vessoissa käyneistä ihmisistä ei voi videomateriaalista myöskään tunnistaa, poliisi kertoo.

Kaiken kaikkiaan mahdollisia salakatselun uhreja on poliisin mukaan kuitenkin paljon.

– Jos kyseisissä wc-tiloissa tapahtuma-aikavälillä käyneet henkilöt haluavat asiasta lisätietoa tai heillä on muuten asiaan liittyvää tietoa, voivat he ottaa yhteyttä Lappeenrannan poliisiaseman rikostutkinnan sähköpostiin: rikostorjunta.etela-karjala@poliisi.fi, poliisi kertoo tiedotteessaan.

Salakuvaaminen on poliisin mukaan tapahtunut Saimaan ammattikorkeakoulun päärakennuksen julkisten tilojen 1. ja 3. kerroksen esteettömissä wc-tiloissa.  

Lue myös:

    Uusimmat