Mainos

Poliisi ajoi ulos tieltä ja törmäsi autoihin jahdatessaan lähes kahtasataa kaahanneita

5:11
Kuinka moni narahtaa tänä vuonna poliisin tehovalvonnassa? – Ylikomisario kertoo, kuinka paljon ylinopeus vaikuttaa onnettomuuksiin

Poliisipartio kolaroi autoaan ajaessaan takaa autoa, joka kaahasi törkeää ylinopeutta moottoritiellä Kuopiossa.

Poliisin tutka mittasi auton nopeudeksi 187 kilometriä tunnissa, kun alueella oli 100 km/h -rajoitus. Auto oli puolilta öin matkalla etelän suunnasta Kuopion suuntaan.

Poliisi kertoo kytkeneensä hälytyksen päälle ennen kuin auto ohitti pysähtyneenä olleen partion. Auto ei hälytykseen kuitenkaan reagoinut vaan jatkoi kovaa vauhtia Kuopion suuntaan.

Toinen poliisipartio sai havainnon autosta sen noustua Kolmisopen rampista vasemmalle Kolmisopentielle.

Auto löytyi lopulta pysäköitynä Neulastie 2:n pysäköintialueelta. Poliisi tavoitti autolta kolme noin 30- vuotiasta miestä, joista kaksi oli paikkakuntalaisia. Henkilöt otettiin kiinni asian selvittämistä varten.

Tätä ennen yksi poliisiautoista oli pakoauton tavoittamisen yhteydessä suistunut tieltä oikealle kaartuvassa mutkassa. Poliisiauto törmäsi kahteen pysäköitynä olleeseen henkilöautoon, joissa ei ollut turmahetkellä ihmisiä. Autoihin syntyi vaurioita, mutta kukaan ei loukkaantunut.

Poliisikoira löysi pienen määrän huumausaineita tarkastettuaan matkan miesten autolta kiinniottopaikalle.

Tapausta tutkitaan toistaiseksi ainakin törkeänä liikenneturvallisuuden vaarantamisena, huumausaineen käyttörikoksena ja rattijuopumuksena.

Lisää aiheesta
  Mainos
  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja