Mainos

Pokémon Go'n säätoimintoa on korjattu – pelaa vaikka lumipyryssä

Varoitukset äärimmäisestä säästä ovat saattaneet pilata harvinaisen Pokémonin nappaamisen sääjärjestelmän tultua käyttöön Pokémon Go'ssa. Nyt järjestelmää on korjattu pelaajien pyynnöstä.

Pokémon Go’n sääjärjestelmään on tehty korjauksia. Järjestelmä tuo todellisen maailman säätiedoista keliolosuhteita myös itse peliin. Osa pelaajista oli pitänyt peliä liian herkkänä siitä, millainen sää on liian äärimmäinen pelin pelaamiseen.

Peli varoittaa pelaajaa, jos säätila ulkona on mahdollisesti vaarallinen. Mutta nyt pelaaja saa itse päättää siitä, millainen keli on hänelle turvallinen tai vaarallinen. Jos ulkona vain sataa hieman rankemmin täyden hirmumyrskyn sijasta, voi pelaaja ilmoittaa olevansa turvassa.

Pelin varoitukset ovat hyvä idea ainakin teoriassa. Se estää pelaajia metsästämästä jäätyypin Pokémoneja lumipyryssä tai tulityypin Pokémoneja läkähdyttävässä helteessä. Mutta usein pelin ilmoittamat varoitukset olivat pelaajien jakamien kuvakaappausten mukaan liioiteltuja verrattuna todellisiin sääolosuhteisiin.

Liian herkästi syntyvä varoitus äärimmäisestä säästä oli kuitenkin turhauttanut pelaajia, sillä tällöin säätilan tuomat bonukset pelissä eivät ole voimassa. Samalla tietyntyyppisten Pokémonien esiintymistodennäköisyys laski huomattavasti. ”Olen turvassa” -valinta estää nyt näiden ongelmien jatkumista pelissä.

Lähde: Polygon


---

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.