Poistattiko Pete Davidson merkit suhteesta Kim Kardashianiin iholtaan? Uudet kuvat herättivät spekulaatiot

8:14
Katso myös: Jättiomaisuus, mielenterveysongelmat, valtava julkisuus – mikä ajoi kohupari Kardashian–Westin erilleen?

Pete Davidson otti Kim Kardashianiin liittyviä tatuointeja kaksikon 9 kuukauden suhteen aikana.

Elokuussa paljastui, että yrittäjä ja tosi-tv-tähti Kim Kardashian ja koomikko Pete Davidson ovat eronneet yhdeksän kuukauden yhdessäolon jälkeen.

Davidson kerkesi ottaa kaksikon suhteen aikana useamman Kardashianille omistetun tatuoinnin. Mies jopa polttomerkkasi heilansa etunimen rintaansa.

Yksi Davidsonin Kardashianille omistetuista tatuoinneista on hänen solisluunsa kohdalle kirjoitettu My girl is a lawyer -teksti, joka tarkoittaa vapaasti suomennettuna Tyttöni on asianajaja. Tekstillä viitataan Kardashianin parhaillaan opiskelemaan ammattiin.

Davidson tallentui vastikään kuviin, joissa hänen paitansa kauluksesta pilkottaa jonkinlainen laastari. Mirror-lehden mukaan vaikuttaa siltä, että Davidson on nyttemmin poistattanut tai peittänyt ex-tyttöystävälleen omistetun tekstitatuoinnin iholtaan. Julkaisun mukaan laastari on samassa kohdassa kuin edellä mainittu tatuointi.

Kaksikon ollessa vielä yhdessä Kardashian kertoi Ellen DeGenerisin The Ellen DeGeneres Show -keskusteluohjelmassa, että Davidson poistattaa parhaillaan tatuointeja käsivarsistaan ja kaulastaan. Koomikolle läheinen lähde kertoi Mirrorille, että vaikka koomikko jatkaa edelleen tatuointiensa poistattamista, ei Kardashianille omistettu tatuointi liity tähän mitenkään.

Davidson ei ole kommentoinut asiaa henkilökohtaisesti. 

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja