Oliko Kim Kardashianin ja Pete Davidonin eron taustalla muitakin syitä? Lähde kertoo tosi-tv-tähden olleen "totaalisen uupunut"

8:14
Jättiomaisuus, mielenterveysongelmat, valtava julkisuus – mikä ajoi kohupari Kardashian–Westin erilleen?

Page Sixin lähde kertoo Kim Kardashianin olleen uupunut hänen ja Pete Davidsonin suhteesta.

Viime viikolla uutisoitiin, että tosi-tv-tähti ja yrittäjä Kim Kardashian, 41, ja näyttelijä-koomikko Pete Davidson, 28, ovat eronneet yhdeksän kuukauden yhdessäolon jälkeen.

Kaksikon eron kerrottiin johtuvan pitkästä välimatkasta ja kiireisistä aikatauluista. Page Sixin tietojen mukaan eroon vaikutti kuitenkin myös ex-parin ikäero. Julkaisun lähteen mukaan 28-vuotias Davidson ja 41-vuotias Kardashian ovat keskenään hyvin erilaisissa elämäntilanteissa.

– Pete on todella spontaani ja impulsiivinen ja haluaa (Kimin) lentävän New Yorkiin tai missä tahansa hän onkaan hetken varoitusajalla. Mutta Kimillä on neljä lasta, eikä se ole niin helppoa. Hänen on keskityttävä lapsiin, lähde sanoo julkaisulle. 

Page Sixin lähde kertoo useita bisneksiä pyörittävän, tosi-tv-ohjelmaa tähdittävän ja lakia opiskelevan Kardashianin olleen myös "totaalisen uupunut kyseisestä suhteesta ja muista elämässään tapahtuvista asioista".

Tosi-tv-tähden ja koomikon ero on saanut jotkut pohtimaan, voisiko Kardashian palata yhteen ex-aviopuolisonsa, rap-artisti Kanye Westin kanssa. Lähteiden mukaan vastaus on ei.

Westin ailahteleva käytös aiheutti ongelmia Kardashianin ja Davidsonin suhteelle. Se myös viilensi Kardashianin ja Westin välejä entisestään. Page Sixin lähteen mukaan West osaa halutessaan aiheuttaa Kardashianille hankaluuksia kaksikon lasten kanssa.

– Kun Kim on jonkun muun kanssa, Kanye voi aiheuttaa ongelmia lasten kanssa. Hän yrittää erotella ja valloittaa. (Kanye) ei voi sille mitään, lähde sanoo.

– Kim on todella omistautunut äiti, ja hänen lapsensa ovat aina etusijalla. Hän haluaa ja tarvitsee harmoniaa kotona ja elämässään, se jatkaa.

Kardashianin ja Westin välisen tilanteen kerrotaan olevan tätä nykyä rauhallisempi, mutta romanttisesta sovinnosta ei ole muun muassa E! Newsin mukaan tietoakaan. Julkaisun lähde kertoo Kardashianin ja Westin toimivan onnellisesti neljän lapsensa yhteishuoltajina ja olevan kommunikoinnin ja yhteishuoltajuuden suhteen "hienossa tilanteessa".

Kardashian ja West avioituivat vuonna 2014. Heillä on neljä yhteistä lasta: North, 9, Saint, 6, Chicago, 4, ja Psalm, 3.

Kardashian haki avioeroa Westistä 19. helmikuuta vuonna 2021.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja