Poimi ideat pukinkonttiin: Vuoden pelit ja lelut valittu!

Suomen Leluyhdistys on jälleen valinnut Vuoden lelut ja pelit, jotka löytävät varmasti tiensä monien perheiden pukinkonttiin. 

Joulahjaideoita on tänäkin vuonna helppo poimia esimerkiksi Vuoden pelien tai Vuoden lelujen joukosta. Tutustu voittajiin!

Vuoden pelin tittelistä kilpaili tänä vuonna yli 50 peliä. 

Vuoden Lastenpeli 2015

Mucca Pazza / Marektoy Oy Ltd

”Ulkoavaruudesta on laskeutunut maan päälle kymmenen eriskummallista eläintä. Matkalla niillä on kuitenkin mennyt ruumiinosat aivan sekaisin! Kuka pystyy siirroillaan muuttamaan eläimet taas entiselleen?”

Vuoden Perhepeli 2015

Port Royal / Lautapelit.fi

”Kaupankäynti Caribian satamassa käy kiihkeänä. Pelaajat yrittävät myydä ja ostaa mahdollisimman paljon kauppatavaraa ja kerätä voittopisteitä.”

Vuoden Partypeli 2015

Huhupuheita / Marektoy Oy Ltd

”Huhu kulkee pelaajalta toiselle ja naurun määrälle ei näy loppua! Aluksi jokainen pelaaja piirtää nopan määrittämän huhupuheen vihkoonsa. Tehtävään annettua aikaa rajoittaa vanha kunnon tiimalasi, mutta se ei todellakaan rajoita pelaajien luovuutta! Kun aika on loppu, ojentavat pelaajat piirtämänsä kuvan seuraavalle pelaajalle, jonka tehtävänä kääntää vihkon sivua ja kirjoittaa siihen arvauksensa mistä piirustuksessa on kyse. Tämän jälkeen kaikki ojentavat arvauksensa eteenpäin ja tehtävänä on piirtää arvaukset seuraavan pelaajan arvattavaksi. Kierrosta jatketaan, kunnes vihkot palaavat alkuperäisille omistajille ja nyt on aika paljastaa, kuinka huhupuhe on muuttunut matkan varrella.”

Vuoden Strategiapeli 2015

New York 1901 / Marektoy Oy Ltd

”Elä uudelleen New Yorkin historialliset vuodet, jotka tekivät kaupungista legendan. Haali kokoon parhaat tontit ja rakenna Ison omenan siluetti uudestaan korkeaakin korkeammilla pilvenpiirtäjillä!”

Vuoden Lelu -kilpailun sarjoja uudistettiin tänä vuonna. Suositusikään perustuvista sarjoista siirryttiin kilpailusarjoihin, joissa lelut jaettiin niiden teeman mukaan.

Vuoden Ajoneuvolelu 2015

Safarirekka / Marektoy Oy Ltd

”Safarirekka ja kaksi reipasta puistonvartijaa ovat valmiina leikkiin ja auttamaan eläinkavereitaan. Alligaattori, seepra, sarvikuono, elefantti, kirahvi ja virtahepo haluavat kaikki Safarirekan kyytiin, saatko kaikki mahtumaan mukaan”

Vuoden Hahmolelu 2015

Zoomer Dino -robottidinosaurus / Norstar Oy

”Vain sinä voit kesyttää Zoomer Dinon! Se aistii, missä olet ja mitä teet, joten pystyt ohjaamaan sitä käden liikkeillä tai pakkauksessa mukana tulevalla ohjaimella. Vihaiseksi sen saat, kun vedät sitä hännästä. Voit myös opettaa sen vaikka tanssimaan, jahtaamaan ja karjumaan. Zoomer Dinon silmien väri vaihtuu tilanteen ja sen mielialan mukaan.”

Vuoden Rakentelulelu 2015

Georello Tech 3D-rakentelu / Importante Oy

”Mielikuvitusta ja yksinkertaista mekaniikkaa yhdistämällä voi luoda huimia 3D-rakennelmia, jotka kampea kääntämällä saavat liikettä aikaan rattaissa, ketjuissa ja propellissa. Hurjan hauskaa itse tekemällä, pakkauksessa on 266 osaa. Ei tarvita paristoja, vain mielikuvitus on rajana.”

Vuoden Taaperolelu 2015

Lego Duplo Metsä: Puisto / Suomen Lego Oy Ab

”Nauti päivästä villieläinpuistossa LEGO® DUPLO® Metsässä – siellä on paljon eläimiä nähtävänä! Rakenna kaurisperheelle karjasuoja, aja karhuluolan ja kettuaitauksen ohi, jotta näet ne paremmin, ja katso, miten orava juoksee metsän halki. Suuntaa sitten piknikalueelle syömään lounasta, ennen kuin leikit liukumäessä. Pienet lapset rakastavat setin kahdeksaa DUPLO villieläintä ja puiston tarjoamia leikkimahdollisuuksia. Kerro lapsille luonnon ja villieläinten kunnioittamisesta, kun he ruokkivat eläimiä pähkinäkuvapalikoilla. LEGO DUPLO Metsä: Puisto sopii erinomaisesti rakentamisen perustaitojen opetteluun rakennettavan auton, karjasuojan, portin, metsän luolan, puun ja liukumäen avulla. LEGO DUPLO palikat ovat kirkkaanvärisiä ja suunniteltu turvallisiksi lasten pienissä käsissä.”

Vuoden Teemaleikkilelu 2015

Filly Flowertover ponilinna / Amo Oy

”Filly-ponin ihastuttava monikerroksinen leikkisetti. Pakkauksessa talon lisäksi suloinen keräiltävä Filly-poni värikkäillä perhossiivillä, söpö lemmikki, runsaasti lisätarvikkeita, 2 keräilykorttia ja pieni esite. Filly-ponilla kultainen kruunu päässä ja Swarovski-kristallikoriste. Taianomainen valotoiminto toimii paristoilla (sisältyvät pakkaukseen).”

Lue myös:

    Videot

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja