Mainos

Legoista elämäntapa! Tämän teipin avulla rakennat palikoilla vaikka seinälle

The Toy Block Tape -nimellä kulkeva teippi sallii legoalustan luomisen seinälle. Legoista voi valmistaa vaikka mitä – vaikkapa kokonaisen ammatin itselleen!

Vuonna 2015 legopalikoita oli valmistettu 600 miljardia. Jokaiselle ihmiselle riittäisi siis noin 83 palikkaa. Ei liene ihme, että osa harrastajista kehittää palikoista mitä ihmeellisempiä virityksiä!

Legoa seinälle

Nimuno Loops - The Toy Block Tape -nimellä kulkeva teippi sallii legoalustan luomisen seinälle tai muulle pinnalle. Teippiä valmistaa Nimuno-niminen yritys, joka joukkorahoitti tuotteen. Rahoitustavoite tuli täyteen nopeasti.

Kickstarterissa omaa projektiaan rahoitti myös Flexo – joustava legopalikka. Joustavuus syntyy, kun palikat kiinnitetään toisiinsa jänteillä, jolloin rakennelmaa voi vääntää. Myös Flexon tavoite rahankeräyksen suhteen täyttyi huikean nopeasti: jo kuukaudessa.

Legoa koko talo!

Top Gear -juontaja James May ilmeisesti rakastaa palikoita. Mies rakennutti oikean talon 3,3 miljoonasta legopalikasta vuonna 2009! Talolle kävi kuitenkin köpelösti: kukaan ei halunnut ostaa sitä, eikä sitä kyetty kuljettamaan Legoland-huvipuistoon.

May jopa aneli Facebookissa jotakuta hakemaan talon pois, mutta kukaan ei ottanut tarjousta vastaan. Lopulta talo purettiin; sillä ei ollut pysyvän rakennuksen kaipaamaa rakennuslupaa.

Lego rakentaa tällä hetkellä omaa "elämystaloa", joka sijaitsee Tanskassa, legopalikoiden kotikaupungissa. Talossa on 21 "palikkaa", jotka eivät kuitenkaan valitettavasti ole joka kodista löytyvien pikkupalikoiden kaltaisia.

Talon sisältä löytyy muun muassa leikkihuoneita, jotka on koodattu värin mukaan. Talo aukeaa syksyllä 2017.

Legoista elämäntapa

Cody Wells on tehnyt legoista itselleen ammatin. Amerikkalaismies tekee legoista muotokuvia, joita myy hyvään hintaan. Muotokuvat myivät niin hyvin, että mies onnistui pääsemään veloistaan.

Kööpenhaminalainen Tobias Tøstesen puolestaan rakensi vuonna 2013 toimivan kattokruunun 8000 läpinäkyvästä palikasta. Mitäpä lego-koti kaipaisi, paitsi valtaisaa kattokruunua?

Eikä tässä vielä kaikki!

Eikä tässä vielä kaikki! Ryan C. Oglesby puolestaan rakastaa legoja niin paljon, että käytti 20 tuntia legoukko-puvun valmistamiseen. Puku ei ole pelkkä koriste, sillä se yllä voi liikkua.

Kokeile rakentaa mahdoton kolmio:

0:44

...tai haastava kuorma-auto:

1:27

Entä tiesitkö, että Legot ja Duplot sopivat yhteen?

0:39


Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.