Salatut elämät

Salkkareiden viikon jaksot ennakkoon

Katso lisää

Poikarakkaudelle päätös – suosikkihahmo jättää Pihlajakadun

Elias jättää Pihlajakadun huomisessa jaksossa.

Petteri Paavolan näyttelemä Elias poistuu Salatuista elämistä huomenna televisiossa nähtävässä jaksossa. Jakso on jo katsottavissa MTV Katsomon maksullisessa palvelussa.

Tunteidensa kanssa kamppaillut Elias lähtee adoptioäitinsä luo Brysseliin. Miskan on tarkoitus tulla perässä myöhemmin, mutta tilanne kärjistyy aivan lähdön alla.

– Elias on aika sekaisin ja rikki oman elämänsä kanssa ja päättää siksi lähteä muihin maisemiin. On mahdollista, että hän tulee vielä takaisin, Paavola kuvailee.

Paavola on lomaillut Salkkareiden joulutauosta asti, ja tähän mennessä aika on mennyt pitkälti matkustellessa ympäri maailman.

– Lähdin ensin äkkilähdöllä viikoksi Kanarialle kaverini kanssa. Melkein heti sen jälkeen lähdimme kymmeneksi päiväksi Jenkkeihin. Lensimme Miamiin ja ajoimme sieltä Floridan läpi New Orleansiin, Paavola kertoo.

Vastikään hän palasi viikon reissulta Thaimaasta.

– Tuntui vapauttavalta päästä ihan eri kuvioihin ja matkustella maailmalla ihan vaan Petterinä. Nyt oli taas hyvä aika palata, kun kevät alkaa olla tulossa. Kohta alkaa golf-kausikin, hän fiilistelee.

Paavola myöntää, että lähtö kuvauksista ainakin joksikin aikaa tuntui tässä elämäntilanteessa hyvältä, vaikka alun perin idea syntyikin juonikuvioihin liittyvistä syistä.

– Olin viime syksynä aika poikki, ja tuntui siltä, että on aika tehdä jotain muuta. Siinä mielessä tämä tuli hyvään saumaan, hän miettii.

Jotkut fanit ovat jo aavistelleet Eliaksen lähtöä, sillä Paavola on julkaissut Instagramissaan kuvia ulkomaanreissuiltaan.

– Olen saanut aika paljon kyselyitä, että olenko enää kuvauksissa mukana, hän paljastaa.

Lisää aiheesta

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Olemme päivittäneet MTV Oy:n tietosuojakäytännön. Päivityksen yhteydessä Mediahub Oy:n tietosuojakäytäntö on yhdistetty osaksi MTV:n tietosuojakäytäntöjä. Lue lisätietoja tästä.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja