Poika menetti silmänsä suositun Nerf-pyssyleikin vuoksi: "Tapahtui silmänräpäyksessä"

10:18
Likinäköisyys lisääntyy, mikä avuksi?

Nerf-pyssyn ammus vahingoitti 9-vuotiaan Taylor Jayn silmää niin, että se piti poistaa.

Englantilaispoika menetti silmänsä leikkiessään suositulla Nerf-pyssyllä. Taylor-Jay Ravicini, 9, sai silmäänsä aseen ampuman "luodin". Tämän seurauksena hänen silmänsä piti poistaa.

Ammuttu silmään ennenkin

Uskomatonta kyllä, tapaus ei ollut pojan kohdalla ensimmäinen laatuaan. Taylor-Jay sai lelupyssyn ammuksen silmäänsä jo kuusi vuotta sitten. Tuolloin silmä sokeutui.

Uusi onnettomuus vahingoitti silmää siinä määrin, ettei sitä enää voinut pelastaa.

– Olin siellä kolmen lapseni kanssa ja kaikki tapahtui silmänräpäyksessä. Mikä on todennäköisyys sille, että onnettomuus sattuu kahdesti samaan silmään? äiti Stacey, 35, ihmettelee.

Näkö olisi voinut mennä

Äiti kuuli poikansa huutavan yläkerrassa ja pelästyi niin, ette itse kyennyt menemään paikalle. Hän lähetti kumppaninsa katsomaan Taylor-Jayta.

– Taylorin silmä oli täynnä verta ja se kerrytti painetta. Lääkärit sanoivat, että riskinä oli menettää näkö molemmista silmistä, jos emme poistaisi vahingoittunutta silmää, äiti sanoo.

Perhe kerää joukkorahoituksella rahaa silmäproteesiin.

– En todella halua ihmisten ajattelevan, että olen huono äiti. Huolehdin pojasta jatkuvasti ja siitä, mitä seuraavaksi tapahtuu, tämä on ollut yhtä suurta tunteiden vuoristorataa.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja