Poika ei suostunut heräämään kouluun – äiti soitti poliisit: "Tänään otat opiksesi!"

1:47
Mitä kävi, kun toimittajat maistoivat kouluruokaa?

Kun Crystalin poika oli ollut haluton heräämään aamulla kouluun, hän suivaantui ja soitti poliisit. Virkailija poimi nuorukaisen auton kyytiin. Äiti toivoo, että poika otti tästä opikseen.

Yhdysvaltain Michiganin Grand Blancissa asuva Crystal Towns oli kyllästynyt siihen, että hänen poikansa ei millään olisi halunnut herätä aamulla kouluun.

– Herätin hänet ja hän ajatteli, että jättäisi vain menemättä. Vastasin, että ei käy, tänään otat opiksesi, Crystal kertoo Wjla.com-sivustolle.

Crystal oli tuskaillut poikansa kanssa aiemminkin. Nyt hän keksi, miten ratkaisisi tilanteen.

– Hän syytti siskoaan siitä, että tämä ei herättänyt häntä ja silloin minulle riitti. Soitin koulun asioista vastaavalle poliisille ja pyysin häntä poimimaan pojan kyytiin, Crystal kertoo.

– Ei poika niin huonosti käyttäytynyt, hän vain ajatteli, että ei menisi enää kouluun.

Crystal soitti poikansa koulun asioista vastaavalle poliisille Dan Wolschlegerille, joka oli toiminut Michiganin osavaltion Grand Blancissa jo 12 vuotta. Hän pyysi Wolschlegeria tulemaan paikalle.

Poliisi saapui Townsien kotitalolle ja passitti pojan poliisiauton kyytiin.

Crystal toivoo, että oppitunnista on hyötyä hänen poikansa lisäksi myös muille, jotka yrittävät luistaa koulun penkiltä.

Poliisipäällikkö kiittelee omiaan

Tapausta kommentoi myös paikallisen poliisilaitoksen päällikkö Ron Wiles. Hänen mukaansa laitoksen tärkein tavoite on palvella alueen asukkaita mahdollisimman mallikkaasti.

– En voisi olla enää ylpeämpi siitä, mitä virkailijamme tekevät joka päivä. Suhteemme Grand Blancin kouluihin on vahva ja koulujen asioista vastaavat poliisivirkailijat tekevät kovasti töitä varmistaakseen, että opiskelijat ovat turvassa ja että he saavat kouluvuodesta kaiken mahdollisen irti. He todellakin välittävät opiskelijoista.

Lähteet: Wjla.com, Yahoo.com

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja