Pohjois-Amerikasta tullut hyökkääjä jatkaa Lukossa myös ensi kaudella

Hyökkääjä Sebastian Repo jatkaa uraansa Lukko-paidassa. Laituri ja raumalaisseura solmivat vuoden jatkosopimuksen.

Repo liittyi Lukon joukkueeseen kesken viime kauden. Hän ehti pelata Lukon paidassa 28 ottelussa ja keräsi niissä pisteet 10+13.

Lukon urheilujohtaja Kalle Sahlstedt sanoo Lukon tiedotteessa Revon olevan erinomainen lisä joukkueen ensi kauden hyökkäykseen. Hän kuvailee Repoa vahvaksi pelaajaksi, jolla on hyvä laukaus. Ennen joulua viime kaudella Lukkoon liittynyt Repo ehti vakuuttaa Sahlstedtin kyvyistään.

– Tietenkin on aina arvailujen varassa mikä on yksittäisen pelaajan merkitys joukkueeseen, mutta Sebastian Revon hypättyä pelaavaan kokoonpanoon niin hän vääjäämättä panoksensa toi. Se näkyi siinä, että joulun jälkeen meidän rekordi oli todella kova.

Repo aloitti kautensa Pohjois-Amerikassa. Florida Panthersin organisaatioon kuulunut Repo pelasi Springfield Thunderbirdsin AHL-joukkueessa 17 ottelua. Kaikkiaan hän pelasi kahden kauden aikana 81 AHL-ottelua ja teki niissä 26 pistettä. NHL:ssä Repo ei pelannut.

Repo sanoo, että jääminen Lukkoon oli helppo valinta. Lukko sijoittui kesken jääneessä SM-liigan runkosarjassa toiseksi. Repo uskoo menestykseen myös ensi kaudella.

– Uskon, että meidän tarina tulee jatkumaan siitä mihin viime kaudella jäimme. Ja uskon, että meille tulee taas olemaan erittäin kilpailukykyinen joukkue.

Lue myös:

    Uusimmat