Podcast: Kauramiljonääri kertoo "jäätävästä" tilanteesta, kun sai tietää Netta-vaimonsa rötöstaustasta – vastaa myös intiimiin seksikysymykseen

Näin suomalaismiljonääri kulutti 700 000 neljässä kuukaudessa 1:11
Katso videolta, kuinka kauramiljonääri puhui syyskuussa kulutuksestaan podcastissa.

Kauramiljonääri JP Kukkonen kertoo hänen ja Netta-vaimonsa eron taustoista Enbuske ja paparazzi Hörkkö -podcastissa.

Suomalainen miljonääri, kauramaidolla rikastunut Juha-Petteri ”JP” Kukkonen kertoo hänen ja ex-vaimonsa Netta Kukkosen avioerosta sekä viime kuukausien tapahtumista Enbuske ja paparazzi Hörkkö -podcastin tuoreessa jaksossa. 

JP ja hänen ex-vaimonsa Netansuhde on ollut otsikoissa viimeisten kuukausien aikana. Pariskunta meni naimisiin toukokuussa vuonna 2023, mutta he jättivät yhdessä avioerohakemuksen 12. joulukuuta – vain vajaa viikkoa aikaisemmin  Seiska oli uutisoinut Netan rötöstaustasta.

JP kertoo podcastia luotsaaville Tuomas Enbuskelle ja Panu Hörkölle, että hänellä oli tiedossaan "jotain pientä" Netan rötöstaustasta, mutta suurimmilta osin asia tuli hänelle ilmi vasta Seiskan uutisoidessa asiasta. 

– Olimme siis juuri lähdössä kotiin Lontoosta, ja aika jäätävä tilanne siinä, kun selviää, että oma puoliso on ehdonalaisessa, JP sanoo.

JP:n mielestä kaksikko on kyennyt käsittelemään asioita suurimmilta osin suhteellisen rauhallisesti. Hän kertoo, että rötöshistorian paljastumisen jälkeen hän ja Netta kävivät asiasta niin asiallisen keskustelun kuin aiheesta vain voi käydä.

Oman puolison rötöstaustan paljastuminen oli hänelle kuitenkin järkyttävä pettymys.

– Olemme nykyään ok-väleissä, ja esimerkiksi viikonloppuna näimme pariinkin otteeseen. Kävimme syömässä ja teimme asioita. Ei tämä sinällään minun ja hänen välejä ole pilannut, JP kertoo.

JP kertoo, että hänen ja Netan lyöttäytyessä yhteen kaksikko vietti jopa poikkeuksellisen paljon aikaa yhdessä. Kemia oli miehen mukaan niin voimakas, että toista halusi nähdä aina kun mahdollista. JP oli todella rakastunut ja kaksikolla oli hyvä olla yhdessä.

Podcastissa mentiin myös ex-parin seksielämään.

– Oliko teillä hyvää seksiä? Enbuske täräyttää.

– Mitä luulet? kauramiljonääri heittää saaden koko kolmikon repeämään nauruun. 

Lue myös:

    Uusimmat