Avioero! Kauramiljonääri Juha-Petteri Kukkonen ja Netta-puoliso jättivät yhdessä erohakemuksen

Näin suomalaismiljonääri kulutti 700 000 neljässä kuukaudessa 1:11
Katso videolta, kuinka kauramiljonääri puhui syyskuussa kulutuksestaan podcastissa.

Kauramaidolla rikastunut Juha-Petteri Kukkonen on eronnut. 

Suomalainen miljonääri, kauramaidolla rikastunut Juha-Petteri Kukkonen on jättänyt Netta-vaimonsa kanssa avioerohakemuksen. 

Asia varmistetaan MTV Uutisille Helsingin käräjäoikeudesta. Aviopari jätti hakemuksen avioerosta yhdessä tiistaina 12. joulukuuta ja asia tulee vireille tänään 13. joulukuuta.  

Erosta uutisoi ensimmäisenä Iltalehti.

– Parisuhteen pohja on luottamus ja toisen kunnioittaminen. Parisuhteeseen kuuluu monenlaisia erheitä, kompastuksia ja muita asioita, jotka ovat sovittavissa. Jos arvomaailmoissa tulee radikaaleja eroja, niin kuin nyt minun ja Netan kohdalla tuli, niin se ajaa valitettavasti sellaiseen tilanteeseen, että olen päättänyt hakea avioeroa, Juha-Petteri Kukkonen kertoi erouutisesta Iltalehdelle.

MTV Uutiset tavoitti Juha-Petteri Kukkosen, joka kertoi kuluneen viikon olleen molemmille osapuolille raskas, muttei halunnut kommentoida avieroaan enempää.

Kukkonen kertoi aikaisemmin MTV Uutisille menneensä puolisonsa kanssa kihloihin pääsiäisenä Monacossa. 

– Ennen kuin haimme sormukset Cartierilta, istuimme Cafe de Parisissa. Illalla menimme Yoshi-nimiseen ravintolaan syömään, joka on hienoimpia japanilaisia ravintoloita Japanin ulkopuolella, Kukkonen kuvaili tuolloin.

Kukkoset menivät naimisiin toukokuussa 2023. Pari on ollut viime aikoina otsikoissa, kun Seiska uutisoi itsenäisyyspäivänä Netta Kukkosen rötöksistä.

Lue myös:

    Uusimmat